BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Baykal'ın seks kasetini mi ima etti?

Egemen Bağış CHP'li Mehmet Sevigen'e dijital platform twitter üzerinden yanıt verdi.

Abone ol

Egemen Bağış'tan kavga çıkartacak ima... Kendisine ceket yollayan CHP'li Sevigen'e Twitter'dan verdiği cevap hem Sevigen'i hem de Deniz Baykal'ı çok kızdıracak.

Devlet Bakanı Egemen Bağış, Twitter'daki mesajında CHP'li Sevigen'in hediye ettiği takım elbiseyi kabul etmeyeceğini açıkladı.

"KAMERAYI NE YAPACAKLARINI İYİ BİLİR"

Bağış, "Sevigen'e buradan her yere saklanan, uzun süre çekim yapabilen mini kamera getireyim. O ve arkadaşları o kamerayı ne yapacaklarını iyi bilir" dedi.

Bağış'ın bu mesajı, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile ilgili internete düşen görüntüleri çağrıştırdı. Bilindiği gibi o seks kasedinin kimler tarafından çekildiği ve sızdırıldığı konusunda çok sayıda iddia ortaya atılmıştı.

"SİRK EĞLENCESİNE UYGUN PERFORMANS"

Devlet Bakanı Bağış, Twitter'daki mesajında CHP'li Sevingen'in hediye ettiği takım elbiseyi kabul etmeyeceğini açıkladı. Bağış mesajında "Sevigen ayip etti. Sirk eğlencesine uygun performans göstermiş. Takım elbiseyi kabul etmeyeceğim. Aşağılık propaganda ile olay çarpıtılıyor." dedi.

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, kendisine yumurta atan öğrenciye, 'ceketimin sol üstü kirlendi' gerekçesiyle dava açan Devlet Bakanı Bağış'a takım elbise hediye etmişti.