BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.503,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Baykalın istifasını lokumla kutladı

Bir vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi lideri Deniz Baykal'ın istifa etmesini bayram havasında vatandaşlara lokum dağıtarak kutladı.

Abone ol

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir vatandaş Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Deniz Baykal'ın istifa etmesini bayram havasında vatandaşlara lokum dağıtarak kutladı. Vatandaşlar Baykal'ın gitmesine çok sevindiklerini belirtti.

Bazı internet sitelerinde CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP'li bayan Milletvekili Nesrin Baytok'un olduğu iddia edilen görüntü kasetinin yankıları sürüyor. Deniz Baykal'ın yaptığı açıklamayla Genel Başkanlıktan istifa etmesi yankıları tüm Türkiye'de olduğu gibi Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde de gündem oluşturdu. Viranşehir'de vatandaşlar Baykal'ın istifa etmesini lokum dağıtarak kutladı. Sevinçten esnaf esnaf dolaşıp lokum dağıtan Nezir Kızıltaş adındaki vatandaş, "Bu lokumu Deniz Baykal'ın
istifası dolayısıyla dağıtıyorum. Bir kısım medya ve CHP'liler bir suçlu arıyorlar. Bence suçlu çok yakındadır. Suçluda Deniz Baykal'dır. Bazı medya kesimleri diyor ki, 'bu kaseti kim piyasaya sürdü?' Baykal'ı kimse suçlamıyor. Bence asıl suçlu Deniz Baykal'dır, bence çok güzel oldu. Allah onun gibi birisini bir daha getirmesin CHP'nin ve Türkiye'nin başına" dedi.
Bazı vatandaşlar ise, "Çetelerin avukatı Deniz Baykal'dan kurtulduk" diyerek "Terör örgütü iddia edilen Ergenekon'un avukatlığını yapan birinden Türkiye kurtuldu" şeklinde konuştu.