BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.496,27
HABER /  POLİTİKA

Baykalı sinirlendiren soru

Baykal'ı cami çıkışında sinirlendirdiler. Bir gazetecinin sorusu CHP liderini kızdırdı ve muhabiri tersledi..

Abone ol Deniz Baykal, cami çıkışında, bir gazetecinin, "Kurban kesiyor musunuz?" şeklindeki sorusuna ise "İşine bak" diye yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Kurban Bayramı'nı memleketi Antalya'da geçiriyor. Baykal, bayram namazını torunları ile birlikte dedesinin de imamlık yaptığı Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde kıldı.

Kardeşliğimizi ve beraberliğimizi kaybetmemeliyiz

Deniz Baykal cami çıkışında, "Etnik kimliğimiz, kültürlerimiz, mezhebimiz birbirinden farklı olabilir ama bu kardeşçe yaşamamıza engel değil." dedi.

Türkiye'de ve dünyada birçok acıların yaşandığını ifade eden Baykal, "Bayramlar bu acıların ne kadar anlamsız ve temelsiz olduğunu bize gösteriyor. Kardeşlik ve beraberliğimizi hiçbir şekilde kaybetmemeliyiz. Bu duygular içindeyim. Bütün vatandaşlarımın, bütün Müslümanların bayramını yürekten kutluyorum. İnşallah gelecekte her şey, çok daha iyi olacak. Daha güzelini hep beraber gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

10 tane börek aldı

Deniz Baykal beraberindekilerle birlikte Kır Camii'nde bulunan Avcuoğlu Börek Salonu'na gitti. Baykal, 10 tane börek siparişi verdikten sonra bir müddet börek ustası ile sohbet etti.

Gazetecilere elleriyle yedirdi

Daha sonra kendisine ikram edilen böreklerden bir lokma alan Baykal, kendisini takip eden gazetecilere elleri ile börek yedirdi.

100 YTL verdi iş yeri sahibesi 50 YTL aldı

Baykal, börekler için 100 YTL vermek istedi, ancak iş yeri sahibesi 50 YTL'nin yeterli olduğunu söyleyerek paranın kalan kısmını almadı. Baykal, Işıklar semtindeki bir simitçiden de simit satın alarak evine döndü.