BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal'dan Bahçeli'ye kritik 'koalisyon' ziyareti

CHP Meclis Başkanı adayı Deniz Baykal, MHP lideri Devlet Bahçeli'yle 1 saat süren kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Baykal görüşme sonrası Bahçeli'yle konuşmasının detaylarını aktardı.

Abone ol

CHP tarafından TBMM Başkanlığına aday gösterilen Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Meclis Başkanlığı adaylığı çerçevesinde, Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti. Bir saatlik görüşme sonrası, Baykal, Bahçeli'yi TBMM Başkanlığı'na aday bir milletvekili olarak ziyaret ettiğini belirterek, görüşmesinin detaylarını aktardı. 

CHP'nin Meclis Başkan adayı Deniz Baykal, liderler turuna bugün saat 11.00'de Bahçeli ile başladı. Baykal'ın son durağı Çankaya Köşk'ü olacak. TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal, bilgisi dahilinde olan önemli görüşmeler, temaslar konusunda kendisinde var olan bilgileri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye aktardığını bildirdi.

İşte Baykal'ın o açıklamaları:

"Kendisine, Meclis Başkanlığı yönetimine yönelik anlayışımı, Türkiye'deki siyasi tabloyu nasıl gördüğümü, ne gibi sorumlulukların, görevlerin bize düştüğüne inandığımı aktardım. Kendisini ayrıca önemli siyasi temaslar konusunda bilgilendirdim. Görevimi yaptığımı düşünüyorum. Seçime giderken önemli bir partimizin genel başkanı olarak Sayın Bahçeli'nin bu konuları benim ağzımdan duymasına ihtiyaç vardı diye düşünüyorum. Çok yararlı bir görüşme oldu benim için. Sayın Bahçeli'ye teşekkür ediyorum."

Baykal, "Destek alabildiniz mi?" sorusuna, "Onları konuşmadık" karşılığını verdi.

baykal-bahceli.png

OKTAY VURAL DA KATILDI

Meclis'e saat 11.00'de gelen Deniz Baykal'ı Devlet Bahçeli, MHP grup odasının kapısında kapıda karşıladı. Grup Başkanvekili Oktay Vural da ikilinin görüşmesine katılıyor.

ÇANKAYA KÖŞKÜ'NE GİDECEK

Davutoğlu'nu saat 14.30'da Çankaya Köşkü'nde ziyaret edecek olan Baykal, saat 16.00'da Demirtaş'la bir araya gelecek.aat 11.00'de Bahçeli ile başladı.