BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,71
ALTIN 2.489,17
HABER /  GÜNCEL

Baykal ve Bahçeli iddiası hesaplaşma bin yıl sürer

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk terör örgütü FETÖ'nün uluslararası istihbarat örgütleri, Ermeni diasporası ve PKK ile birlikte hareket ettiğini söyleyerek FETÖ ile hesaplaşmanın bin yıl daha devam edeceğini belirtti.

Abone ol

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Haşhaşi bir örgüt olduğunu söyledi. Külün FETÖ ile hesaplaşmanın bin yıl daha devam edeceğini ifade etti.

AK Parti Milletvekili Külünk, Mersin'de, Anamur Ziraat Odası'nın düzenlediği 15 Temmuz İhaneti Konferansı'na konuşmacı olarak katıldı. Külünk, FETÖ'nün 2020 yılında ülkeyi anahtar teslim almak istediğini belirterek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin üst yönetiminin de bu örgütün tetikçisi olduğunu iddia etti.

"HESAPLAŞMA BİN YIL DEVAM EDECEK"

Külünk, FETÖ'nün paraya ve güce tapan bir örgüt olduğunu vurgulayarak, "Bu milletin kanını akıttılar. 250 şehidimiz var. Bu milletin sırrını uluslararası istihbarat örgütlerine verdiler. Ermeni diasporası ile birlikte hareket ettiler. PKK ile iç içeler. Onun için şehitlerimiz geliyor. Bu hesaplaşma bin yıl devam edecek" dedi. FETÖ'nün Haşhaşi bir örgüt olduğunu ifade eden Külünk, şunları söyledi:

BAYKAL VE BAHÇELİ İDDİASI

"Bu örgüte giriş vardır, çıkış yoktur. Deniz Baykal, bu ihanete itiraz ettiği için tasfiye edildi. Devlet Bahçeli de bu ihanet şebekesine 'hayır' dediği için 2011 yılında büyük bir operasyon yedi."