BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal o ismi ağzına bile almadı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, “Mustafa Sarıgül CHP’ye gelirse, CHP Çapulcu partisine döner" dediği yönündeki iddiaları yalanladı.

Abone ol

CHP'li Deniz Baykal, dün medyaya Mustafa Sarıgül ile ilgili söylediği iddia edilen sözlere ilişkin bugün yazılı bir açıklama yaptı.

"Mustafa Sarıgül CHP'ye gelirse, CHP Çapulcu partisine döner" şeklinde basına yansıyan haberlerde kendisine ait olmayan sözlerin yazıldığını vurgulayan Baykal, Mustafa Sarıgül'ün ismini bile anmadı.

Açıklamada Sarıgül için "adı geçen kişi" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Bugün görsel ve yazılı bazı yayın organlarında benim, İstanbul Büyükşehir belediye başkan aday tartışmaları içinde adı geçen bir kişi ile ilgili bir açıklama yaptığım iddiası yer almıştır.
Bu iddia doğru değildir.

Bu konuda herhangi bir açıklama yapmış değilim.

Haberin sahibi olan ajansın herhangi bir temsilcisi ile de bir araya gelmedim.

Zaten bu haber içinde kullanılmış olan bazı ifadelerin bana ait olamayacağını kamuoyumuzun da takdir edeceğine inanıyorum. O nedenle bu yakıştırma bir haberdir.
Bu konuda henüz bir açıklama yapmamış olmam elbette bu konuda bir düşüncem olmadığı anlamına gelmez. Günü geldiği zaman elbette kendi üslubumla gerekli açıklamayı yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

BOMBA ETKİSİ YARATAN HABER... TIKLAYIN

Deniz Baykal'ın Sarıgül hakkında yazılamaz kaydıyla gazetecilere söylediği sözler dün gündeme bomba gibi düşmüştü. İşte o haberin detayları... HABERİ OKU

12736.jpg