BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,95
ALTIN 2.429,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Baykal cenaze namazına katıldı

Deniz Baykal,kalp krizi geçirerek ölen dayısının oğlu Ahmet Vedat Yayıcı'nın Muratpaşa Camisinde kılınan cenaze namazlarına katıldı.

Abone ol

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Akdeniz Tv'de güvenlik görevlisi tarafından öldürülen Simhan Dernek ve kalp krizi geçirerek ölen dayısının oğlu Ahmet Vedat Yayıcı'nın Muratpaşa Camisinde kılınan cenaze namazlarına katıldı.

Deniz Baykal, Antalya'da kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat eden dayısının oğlu Ahmet Vedat Yayıcı'nın cenaze törenine katıldı. Baykal, memleketi Antalya'da eşi Olcay, kızı Aslı Ataman ve torunlarıyla birlikte Akdeniz TV'de güvenlik görevlisi Fikret D. taraıfndan öldürülen muhasebe müdürü Simhan Dernek ile kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden dayısınınoğlu Ahmet Vedat Yayıcı'nın cenaze namazları için Muratpaşa Camii'ne geldi. Akdeniz TV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Tekin, Simhan Dernek'in annesi Gülbek Dernek, ilk eşinden olan 12 yaşındaki kızı Gizem Aydın ile eşi Ramazan Dernek'e baş sağlığı dileğinde bulunan Baykal, hastanede tedavi altında bulunan 3 kanal çalışanın sağlık durumları hakkında da bilgi aldı

Yayıcı ve Dernek'in cenaze namazlarına katılan Baykal, tabutların taşınmasına da yardım etti. Baykal, Uncalı Kent Mezarlığına da giderek, Yayıcı'nın cenazesinin defnedilmesinde hazır bulundu.