BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,71
HABER /  MAGAZİN

Bayhan'dan Deniz Seki'ye cezaevi cevabı

Popstar Bayhan, 11 yıl önce katıldığı şarkı yarışmasında hapse girenden sanatçı olmaz diyen Deniz Seki'ye cevap verdi. Cezaevinde ünlü sanatçısı ziyaret edebileceğini söyleyen Bayhan yaşananlar için talihsizlik yorumunda bulundu.

Abone ol

Popstar Bayhan'a yıllar önce tartıştığı Deniz Seki'yi cezaevinde ziyaret edip etmediği soruldu. Temasları bulunmasına rağmen henüz cezaevi ziyaretine gitmediğini söyleyen Bayhan, ünlü sanatçının yaşadıklarıyla ilgili de "talihsizlik" yorumunda bulundu.

Cinayet işlediği ve hapse girdiği için katıldığı televizyon programında Deniz Seki'nin eleştirilerine uğrayan Popstar Bayhan, yıllar sonra yaşadıklarını CNN Türk'e anlattı.

Deniz Seki'yi cezaevinde ziyaret etmediğini söyleyen Bayhan, ünlü sanatçının yaşadıklarıyla ilgili de "talihsizlik" yorumunda bulundu. Bayhan, ünlü sanatçıyı cezaevinde ziyaret edeceğini söylemiş, Deniz Seki'nin bu teklifi geri çevirdiği iddia edilmişti.

SEKİ NELER SÖYLEMİŞTİ?

Popstar yarışmasında jüri üyesi olan Deniz Seki, Bayhan'ın yarışmada popstar olmasına karşı çıkmış, "Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan afaroz etmeliyiz" diye konuşmuştu.