BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
HABER /  GÜNCEL

Hasta doktoru tekme tokat dövdü

Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli bir doktor, hasta yakını tarafından dövüldü

Abone ol

Annesine ağrı kesici iğne yaptırmak için geldiği Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde hastası ile zamanında ilgilenilmediğini gerekçe gösteren hasta yakını, önce tartıştığı doktora daha sonra tekme tokat saldırdı.

Acil Servis doktoru S. G. ile muayene odasında konuşmaya başlayan hasta yakını Ayhan Ömeroğlu, daha sonra doktorla tartışmaya başlıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine gelen özel güvenlik görevlisi ile de kısa bir süre tartışan Ayhan Ömeroğlu hastane polisi ve özel güvenlik görevlilerince olay yerinden uzaklaştırılıyor.

Olaydan kısa bir süre sonra koridorda doktor S. G. ile yeniden karşılaşan Ayhan Ömeroğlu, koridorda birlikte yürümeye başladığı doktora aniden tekme tokat saldırıyor. Saldırının şiddeti ile yere düşen doktorun imdadına ise koridordaki vatandaşlar, sağlık çalışanları ve ardından da güvenlik görevlileri yetişiyor.

Olayın ardından gözaltına alınıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan saldırgan Ayhan Ömeroğlu'nun emekli bir polis memuru olduğu öğrenildi. Saldırının şiddeti ile orta seviye kafa travması geçiren doktor S.G., aynı hastanede tedavi altına alındı.