BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,50
HABER /  POLİTİKA

Bayan Çiçekin cin-tonik kazası

Cemil Çiçek'in eşi, katıldığı resepsiyonda gazoz zannedip cin tonik aldı. Garsonlar son dakika uyardı

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek’in eşi Gülten Çiçek’in, "cin-tonik kazası" garsonlar tarafından engellendi.

Başbakan Yardımcısı Çiçek, Swissotel'de düzenlenen Avrupa Günü resepsiyonuna, eşi Gülten Çiçek ile birlikte geldi. Resepsiyonların yabancısı olan ve eşinin yanında bu tür etkinliklere çok ender katılan bayan Çiçek, ikram tepsisinden gazoz zannederek cin-tonik aldı. Bu sırada eşi Cemil Çiçek, diğer konuklarla sohbette olduğu için, bu durumu fark etmedi.

GARSONLAR UYARDI

Cin-tonik bardağını alıp içmeye hazırlanan bayan Çiçek’i, salonda servis yapan garsonlar uyardı. Bunun üzerine hemen bardağı tepsiye bırakan Gülten Çiçek, bu kez meyve suyu alarak durumu kurtardı.

Bakan Cemil Çiçek, Ankara’daki resepsiyonlara genellikle eşiz katılıyor. Gülten Çiçek ise kermes ve defile benzeri etkinlikler dışında pek görülmüyor. Bayan Çiçek, bir süre önce de kızının mezuniyet töreni nedeniyle Bilkent Üniversitesinde düzenlenen törende yer almıştı. Gülten Çiçek, kabinenin diğer bakanlarının eşlerinden farklı olarak türban yerine bone takıyor. Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan da türban yerine saçlarını kapatan bir örtü kullanıyor.