BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.490,05
HABER /  GÜNCEL

Başsavcı gözyaşlarına hakim olamadı

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, onuruna verilen veda yemeğinde gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

HSYK son kararnamesi ile Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ramazan Apaçık için kent merkezinde bir otelde veda yemeği düzenlendi.

Adalet Komisyonu Başkanı Erol Ofluoğlu, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, çok sayıda hakim savcı, avukat ve adliye personelinin katıldığı yemekte duygusal anlar yaşandı.

Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, yaptığı konuşmada, amaçlarının sevmek ve sevilmek olduğunu, görev yaptığı süre için ailesi ile birlikte kenti çok sevdiğini söyledi. Konuşması sırasında gözleri dolan Apaçık, "Özellikle Erzurum'da çalışmaktan büyük onur duydum. Burada sevinçler ve acılar yaşadık. Acılar bizi daha da çok kenetledi. Erzurum bizim için büyük bir mutluluk ve onurdu. Sizlerden ayrılmak, sizlerden uzaklaşmak gerçekten zor olacak. Herşey için teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş'ta kapımız ve gönlümüz sizlere açık" dedi.

Yemeğe katılan down sendromu rahatsızlığı bulunan Uğur Laçin de "Baba, ben seni çok sevdim" ifadesiyle Cumhuriyet Başsavcısı Apaçık'ı duygulandırdı.

byk.20140302103455.jpg

Daha sonra çalınan müzik eşliğinde harmandalı ve çiftetelli oynayan Laçin, salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı. Plaket törenin ardından, Erzurum Bar Ekibi'nin oyunuyla devam eden gecede hakim, savcı, avukat ve adliye personeli müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi.