BIST 9.555
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.488,00
HABER /  GÜNCEL

Başörtülü öğrencisine bira aldırdı!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde görevli bir öğretim üyesi bir gezi sırasında türbanlı öğrencisine bira aldırıp karşısında içiyor

Abone ol

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi sırasında bölüm hocalarından biri büşörtülü öğrensine bira aldırıyor ve karşısında içiyor. Bu durumu izleyen diğer öğrenciler ise olayı anı anıma telefonlarına kaydediyor.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyelerinden Gökhan Eken'in, bir gezide, başörtülü öğrencisine bira aldırdığı iddia ediliyor.

Youtube'da yayına konulan videoda görüntülerin Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Gezisi sırasında çekildiği iddia ediliyor.

Videoda, bir büfe önünde içi dolu bir minibüs ve başörtülü bir bayan görülüyor.

Bayan çantasından para çıkarırken, minibüstekiler 'hadi hadi' diye, başörtülü arkadaşlarından bira almasını istiyorlar.

Başörtülü bayanın çekincen davranışları karşısında minibüstekiler, gülerek 'hadi hadi' demeyi sürdürüyorlar.

Sonra başörtülü bayan siyah poşet içinde bira alıp, minibüse biniyor. Başörtülü bayanın içinde bira bulunan poşeti parmaklarının ucuyla tutuyor olması rahatsızlığını gösterirken, diğer taraftan arkadaşlarına bir şey ispat etmek istercesine gülümsemeye çalışıyor.

Minibüse bindiğinde başörtülü bayanın ilk sözü ise "vücudum titriyor" diyor.

Bu sözüne karşın Öğretim Üyesi Gökhan Eken olduğu iddia edilen kişi "Vücudum titriyor falan demiyeceksin. Aldın, yüzün gülecek, afiyet olsun diyeceksin" diyor.

İşte o görüntüler...