BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  GÜNCEL

'Başörtülü kızlar' partisi iptal edildi!

Özellikle başörtülü genç kızların son yıllardaki favori dergisi Ala'nın düzenlediği parti, tepkiler nedeniyle iptal edildi.

Abone ol

İslami moda dergisi sloganıyla yola çıkan Ala Dergisi'nin düzenlediği "Tarihteki En Büyük Kızlar Partisi" gelen tepkiler üzerine iptal edildi. Asena'nın da sahne alacağı duyurulan partinin bilet ücreti ise 250 lira olarak açıklanmıştı.

En yüksek katılım ücretinin 3000 TL olan ve 5 yıldızlı otelde düzenlenecek partide ayrıca ödüllü kapak kızı yarışması düzenleneceği duyurulmuştu.

Ala Dergisi'nin 5 yıldızlı otelde düzenleyeceğini duyurduğu "kızlar partisi" gelen tepkiler üzerine iptal edildi. Asena'nın dışında Burcu Güneş'in de sahne alacağı partide ayrıca 5 bin lira ödüllü kapak kızı yarışması düzenleneceği duyurulmuştu.

d.20140610224419.jpg

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU 

Ala Dergisi'nin "Âlâ Fashion Party" afişi sosyal medyada büyük tepki topladı. Derginin editörleri mesaj yağmuruna tutulurken, partinin iptal edilmesi istendi. İşte twitter'daki o mesajlar;

 45.20140610224352.jpg
"AĞIR KÜFÜRLER VAR"

Partinin iptal edilmesinin ardından Ala Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülsüm Çiçekçi, CNN Türk'te Cüneyt Özdemir'in sorularını cevapladı. Partiyle ilgili tehditler aldıklarını, editörlerin büyük baskı altında olduğunu söyleyen Çiçekçi, dergi editörlerinin çekindiklerini, sosyal medya üzerinden kendilerine oldukça ağır küfürler edildiğini iddia etti.