BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,81
ALTIN 2.493,37
HABER /  GÜNCEL

Başlarım orucunuza dedi donunu indirdi

Beşiktaş'ta sahur vakti alkol aldıkları için bir grup gence saldırarak yaralayan üç kişi serbest bırakıldı.

Abone ol

Beşiktaş Alaybeyi Sokak’taki bir barda geçen hafta Suriye, Yeni Zelanda, İngiliz ve Türk gençlerden oluşan bir grup maç izledikten sonra oturmaya devam etti.

Hürriyet 'ten Çetin Aydın'ın haberine göre içki içtikleri öne sürülen gençlere, “Gürültü yapmayın, biz sahur yapacağız” denilerek birinde döner bıçağı da bulunan 3 kişi sandalyelerle saldırdı. Olayda 3 genç yaralandı. Saldırganlar kaçarken gençler şikâyetçi olmadı.

‘NASIL MÜSLÜMANSINIZ’

Yaralanan Duygu adlı genç, “Sahur vakti 2 kişi geldi ‘Siz nasıl Müslümansınız’ dedi ve sandalyeleri başımıza geçirerek bir anda saldırdı. Biz 10 kişiden fazlaydık, ancak elinde döner bıçağı olan bir kişi ile sandalye ile saldıran 2 kişi bir anda bizi dağıttı” diye konuştu.

‘DONLARINI İNDİRDİLER’

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, başlatılan araştırma üzerine kameradan belirlenen 3 kişiyi yakaladı. Olayın yaşandığı bölgede garson ve büfe işlettikleri belirlenen G.Ç., E.Ç. ve V.A.’nın emniyetteki ifadelerinde, ”Gruptakiler bağırarak içki içiyorlardı. Oruç zamanı yaptıklarının doğru olmadığını, alkol almamaları gerektiğini söyledik. Biz uyarınca içlerinden biri ‘Başlarım sizin orucunuza’ dedi. Bazıları da donunu indirdi” dedikleri öne sürüldü. Savcılık, kişilerin serbest bırakılmasına, dosyalarının da savcılığa gönderilmesine karar verdi.