BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkent Çanakkale zaferini unutmadı

Destansı bir mücadele olarak nitelendirilen Çanakkale Zaferi Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Abone ol

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi’ni düzenleyeceği etkinliklerle kutluyor.

Büyükşehir Belediyesi BELYA A.Ş tarafından düzenlenen “Çanakkale Destanı ve Cephelerden Fotoğraflar” konulu fotoğraf sergisi, yarın (16 Mart Salı) Kızılay Zafer Çarşısı Güzel Sanatlar Galerisi’nde açılacak.
Büyük Zafer’in yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Çanakkale Destanı ve Cephelerden Fotoğraflar” sergisinde, Çanakkale Zaferi’ni anlatan büyük ebatlarda hazırlanmış 110 fotoğraf yer alacak.

Çanakkale savaşlarının Genelkurmay Başkanlığı’ndan alınan görüntülerin de yer alacağı sergi, 22 Mart Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

ŞEHİTLER ANILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ise yarın (16 Mart Salı) saat 18.30’da Kocatepe Kültür Merkezi’nde Çanakkale şehitlerinin de anılacağı bir program düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çocuk kulüpleri, gençlik merkezleri ve aile yaşam merkezlerinin üyeleri tarafından hazırlanan programın içeriğinde slayt gösterisi, Türkülerle Çanakkale konseri, “57. Alay” drama gösterisi, “Kınalı Hasan” adlı tiyatro oyunu, “Çanakkale Geçilmez” adlı müzikli gösteri, kompozisyon ve şiir yarışmalarının kazananlarına ödül töreni yer alacak.