SİYASET
04 Eylül 2010 Cumartesi 13:4021 Yorum27362 okunmaSaadet il başkanına linç girişimi
- Haber
Milli Görüş'ün lideri, eski Başbakan Necmettin Erbakan'ı Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nda dün gece karşılamaya giden Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, il başkan yardımcıları Muammer Kaynar ve Fahri Şahin ile Özel Kalem Müdürü Ümit Kaya'nın bulunduğu makam aracının 100 kişinin saldırısına uğradığı iddia edildi.
"SERT CİSİMLERLE SALDIRMAYA BAŞMADILAR"
Olay sırasında araçta bulunduğunu söyleyen Saadet Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı Muhammet Kayar, olayı şöyle anlattı:
"Biz iz il başkanımızla birlikte Erbakan Hocayı karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı VIP girişine geldiğimizde orada birikmiş bir grubun olduğunu gördük. Emniyet kuvvetleri de vardı. Bunlar önce yolu kapattılar ve aracın ilerlemesini engellediler. Daha sonra aracın kapılarını zorlamaya ve araca tekme ve yumruklar atmaya ve sert cisimlerle saldırmaya başladılar. Daha sonra emniyetin yardımı ile oradan çıktık"
EĞER KAPI AÇILSAYDI
"Eğer kapıyı açmış olsalardı çok ciddi sıkıntı olabilirdi. Yaklaşık 100 kişilik bir grup vardı. Biz 5 kişiydik kendi aracımızda. Tasvip edilmesi mümkün olmayan bir olay. Bizim ilkelerimizle asla bağdaşmıyor. Milli Görüş ilkelerini benimsemiş insanlar bu tip davranışlar sergileyemez. Bu olayları yapanlar yoğunlukla genç insanlar. Bunların bir kısmını sima ve isim olarak tanıyoruz. Ancak içlerinde tanımadıklarımızda var. 11 Temmuz kongresinden sonra farklı görüşler var. Bunlar yönetim anlayışla ilgili. Bu görüşlerden yola çıkarak partimizi bölmek isteyen bazı insanlar var. Bu yapılanlar kötü niyetli insanların amaçlarına hizmet ediyor"
"HOCAMIZLA GÖRÜŞTÜK"
Saldırı konusunu görüşme sırasında Erbakan'a da ilettiklerini belirten Kayar, "Hocamız geldikten sonra kendisiyle başkanlık divanı olarak 1 saate yakın görüştük. Bu olayları, WOW Otel'de gerçekleşen olayı ve 11 Temmuz kongresinden sonra gelişen bazı konuları kendisine aktardık. Hocamız adına bazı insanlar çeşitli olumsuz davranışlarda bulunuyor. Ama hocamız bu davranışlarla ilgisinin olmadığını ve kesinlikle tasvip etmediğini söyledi. Böyle şeyleri asla tasvip etmeyeceğini kesin bir dille ifade etti" diye konuştu.








Erdinç YAPAN-Hürriyet






BDPBDP'den İmralı talebi!Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), teröristbaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek için Adalet Bakanlığı'na başvuracak
DİĞERBu ilçeler bir süre karanlıkta kalacakSilivri, Bahçelievler, Kağıthane, Eyüp ve Sultangazi'de 25, 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak
FUTBOLU19 Milliler'den kötü başlangıç19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5. Grup müsabakalarına, 3-0'lık Yunanistan yenilgisiyle başladı.
GÜNDEMYeni teşvik paketine onay çıktıYatırımcılara yeni teşvikler getiren Kanun Tasarısı, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
Dünyanın en çok kazanan sporcuları!Forbes dergisi son bir yılda dünyanın en çok kazanan sporcularını açıkladı.
MAGAZİNArda ve Sinem'in barış sonrası ilk pozu!Arda Turan ile Sinem Kobal barışma sonrası ilk pozlarını arkadaşlarının düğününde verdi
BANKACILIKATM'den para çekenler dikkat!ATM'ye gittiğinizde yanınıza yardım bahanesi ile gelen birisi olursa...- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı.
TURİZMBurada kalmak bir araba parasıZenginin malı züğürdün çenesini yorarmış hesabı... Orta gelirlinin rüyasında bile göremeyeceği lüks ve şatafat merkezleri.
3.SAYFAÖnce penisi sonra işi gittiKarısı tarafından penisi kesilen imama bir darbe de Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98











































