BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,32
HABER /  GÜNCEL

Başkan Yazacı takımdan emin

Zirve yarışında emin adımlarla ilerleyen Bursaspor'un Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, mutlu sona yaklaştıklarını söyledi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig lideri Bursaspor'un Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, mutlu sona yaklaştıklarını söyledi. Yazıcı, ligde 61 puana ulaşarak kulüp rekorunu kırdıklarını belirtti.

Maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini, ancak sahadan galip ayrılmanın önemli olduğunu ifade eden Yazıcı, şöyle konuştu:

"Umarım böyle devam eder. Biz üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Bu muhteşem taraftara da teşekkürü borç biliyorum. Bu kadar muhteşem taraftarı bu şekilde sevindirdiğimiz için de çok mutluyum. Mutlu sona yaklaşıyoruz. Bursa'ya böyle bir mutluluğu yaşattığımız için biz de hakikaten mutluyuz. Dilerim mutlu sonu da buluruz."

Yazıcı, "Bu akşam yattığınızda neler düşüneceksiniz?" sorusuna, "Yatabilecek misiniz? diye sorarsanız daha doğru olur. Bu heyecan insanı yatırmıyor. Böyle heyecanlar olsun da biz yatmayalım" yanıtını verdi.

Antalyasporlu futbolcuların, maç sırasında skor berabere olduğu halde zaman geçirmeye yönelik hareketlerinin tribünler tarafından tepki gördüğünün hatırlatılması üzerine, "Normal. Bu maçlarda hepsi olur. Karşı tarafın nasıl bir direnç gösterdiğini bütün Türkiye gördü. Netice olarak galibiz, bu sonuçla da mutluyuz" dedi.