BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Başkan Filinta dizisinin setinde

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, TRT’de yayınlanan “Filinta” adlı dizinin Kocaeli’ndeki çekim setini ziyaret etti.

Abone ol

Konu itibariyle dizinin Beyoğlu’nda geçmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Demircan, “Diziyi çok başarılı buluyor ve ilgiyle izliyorum,” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,  TRT’nin izlenme rekorları kıran ‘Filinta’  dizisinin Kocaeli’ndeki Avrupa’nın en büyük çekim setini ziyaret etti. Çekim alanlarını dolaşıp, dizi ekibiyle sohbet eden Başkan Demircan, Filinta dizisinin Beyoğlu ve Beyoğlu Belediyesi açısından çok kıymetli ve anlamlı olduğunu belirtti.

“FİLİNTA BEYOĞLU’NU GÜNDEMDE TUTUYOR”

 “Diziyi çok başarılı buluyor ve ilgiyle izliyorum” diyen Demircan, “Elbette Türkiye’de birçok dizi çekiliyor. Hepsini hayranlıkla izliyoruz. Filinta dizisi gibi Muhteşem Yüzyıl,  Diriliş dizileri de tarihi anlatıyor ama bu dizi, konusu itibariyle sürekli Galata’da, Karaköy’de yani Beyoğlu’nda geçen bir dizi. Dolayısıyla sürekli ilçemizi gündemde tutuyor. Beyoğlu Belediye Başkanı olarak bizim manevi mirasımıza yüklenmiş, orada yaşananları semaya aktaran bu dizi setini ziyaret edip, emek verenleri tebrik etmek istedim,” dedi.

Yaklaşık 2 saat sette kalan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, çok daha güzel hizmetlerin ve güzel hikayelerin bu ekipten çıkacağına inandığını sözlerine ekleyerek çekim setinden ayrıldı.

filinta.jpg