BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  SPOR

Başkan ağzını bozdu

Başkan Federasyon'la ilgili konuşurken ağzını bozdu. İşlerini yapamayanı sinkaf etti.

Abone ol

Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl'dan, ortalığı karıştırıcak sözler: 'Bu Federasyon, MHK ve hakemler işlerini yapamıyorlarsa s... gitsinler!'

‘Resmen gasp edildik’

Gaziantepspor'da maç bitiminde hakeme öfke vardı. Ancak Başkan İbrahim Kızıl, bomba etkisinde açıklamalar yaptı. Kızıl basın mensuplarına, “Bugün 3 puanımız gasp edildi. Böyle bir hakem görmedim. Ligde hakemlerin yönetiminden herkes huzursuz. Eğer bu Federasyon, bu Merkez Hakem Kurulu ve bu hakemler bu işi yapamıyorlarsa, s... gitsinler. Yeter artık, her maç aynı şeyi yaşıyoruz'' ifadesini kullandı.

‘Kaderimizi etkiledi’

Galatasaray’ın son dakikada bulduğu tartışmalı golü sonrasında ev sahibi Gaziantepspor faturayı hakem Yunus Yıldırım’a kesti. Teknik direktör Mesut Bakkal, “Aynı golü Beşiktaş maçında da yemiştik. Emeğimize yazık. 3 senedir bu ligde çalışıyorum. Ofsayt pozisyonu için bir şey demiyorum. Ancak hakem her pozisyonda oyunu durduruyor, maçın kaderini etkiliyor'' diye görüş bildirdi.

Kafileye küfür edildi

Bir grup Gaziantepspor taraftarı, otobüsle havaalanına gitmeye çalışan Sarı-Kırmızılı kafileye küfürlü tezahüratlar yapmaya başladı. Güvenlik güçlerinin olaya kayıtsız kalması ise, Kalli’nin yardımcılarını çileden çıkardı. Ahmet Akcan, Burak Dilmen ve Nezih Boloğlu, küfreden taraftarlara müdahale etmeyen emniyet mensuplarıyla tartıştı. Olay, yöneticilerin araya girmesiyle yatıştırıldı.