BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Başkan adayı olacak mı ?

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığı hakkındaki suskunluğunu korudu.<br/>Koç H...

Abone ol

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Başkanlığı hakkındaki suskunluğunu korudu.
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde (NKÜ) Koç Topluluğu’nun desteğiyle düzenlenen Koç Fest Üniversite Spor Oyunları’na katıldı. Namık Kemal Üniversitesi’ni ziyaret ederek müsabakaları izleyen Koç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fenerbahçe başkanlığına aday olması gündeme gelen Ali Koç, Fenerbahçe konusunda suskunluğunu korudu. Koç, "Fenerbahçe Spor Kulübü’ne başkan adayı olacak mısınız?" sorusuna "Koç Fest için buradayız. Fenerbahçe hakkında konuşmak istemiyorum. Sizin de anlayış göstereceğinize inanıyorum. Teşekkür ediyorum" cevabını verdi.
Koç Fest hakkında açıklamalarda bulunan Ali Koç, Koç Fest’e ilk olarak 2006 yılında müzik ve eğlence üzerine başladıklarını, 2009 yılında bu ikiliye sporu da eklediklerini ifade ederek, "Koç Fest kapsamında 10 şehirden biri olan Tekirdağ’a geldik. Bu 7. ziyaretimiz. Finaller de haftaya Kayseri’de olacak. Buradan bir başka etkilendik, çok genç bir üniversite. Her yerde gördüğünüz gibi inşaat var. Rektör için çok önemli olması gerek, onun döneminde yenilikler oluyor. Bununla beraber ziyaret ettiğim üniversiteler arasında bize en çok katkı sağlayan, idari açıdan, imkanlar açısından yardımcı oluyorlar. Koç Fest’e 2006’da başladık. İlk başladığımızda sadece müzik ve eğlence amaçlıydı, 2009 yılında etkinliklerimize sporu da ekledik" diye konuştu.
(İHA)