BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Basın Bayramında İletişim Fakültesi müjdesi!

Birikim Okulları 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın ve medya sektörünün emekçi ve yöneticilerini bir araya getirdi.

Birikim Okulları 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla basın ve medya sektörünün emekçi ve yöneticilerini bir araya getirdi. Çok sayıda basın mensubunun katıldığı ve samimi ortamda gerçekleşen buluşma Birikim Okullarının Genel Müdürlüğünde kahvaltı ile başladı. Birikim Okulları Hayat Kampüsü Müdürü Hakan Aygün’ün takdimiyle başlayan programda ilk olarak Birikim Okulları Genel Müdürü Yusuf Yalçın konuştu.

BİRİKİM VAKFI ÜNİVERSİTESİ VE İLETİŞİM FAKÜLTESİ MÜJDESİ

Doğru ve güvenilir haber ve yayıncılığın önemine dikkat çeken Yalçın, basın ve medya kuruluşlarının yönetici, editör, yazar ve emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Yaptığı konuşmada; Birikim Okullarının 17 kampüs 42 okulda eğitim ve öğretim faaliyeti yaptığını, öğrencilerin akademik gelişimi kadar sosyal gelişimini de önemsediklerini, onları sınava hazırlarken hayata da hazırladıklarını belirten Yalçın, "İnsan fıtrat gereği iletişime ihtiyaç duyar. Bu temel bir ihtiyaçtır. Yine fıtratı gereği özgürlük, özgürlükçü yaklaşım sergilemek ister. Bizler biliyoruz ki basın çalışanları çok zor şartlar altında, temel ihtiyacımız olan haber alma, iletişim kanallarımızın açık olmasını sağlamak adına çok çaba ve emek sarf ediyorlar." ifadelerini kullandı.

Yusuf Yalçın, Birikim Vakfı bünyesinde kurmayı düşündükleri üniversitede iletişim fakültesi açmayı da planladıklarını sözlerine ekledi.

"FETÖ DARBE GİRİŞİMİ MEDYANIN TUTUMU SAYESİNDE BAŞARISIZ OLDU"

Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, İnternet Haber Yayın Grubundan Nazlı Özışık Macit, Medya Derneği Başkanı ve Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem Kızıltaş, TV5 Haber Müdür Gökçen Göksal, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Güngör, Yazar Davut Şahin ve birçok medya mensubunun söz aldığı programda; öğrencilerin katkılarıyla hazırlanan dergi ve bültenlerin editör ve yazarları da duygularını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin Altınalan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz darbe girişiminin, medyanın tutumu sayesinde başarısız olduğunu belirtti. Altınalan, Mısır'daki darbenin, Mursi'nin medya gücüne sahip olmaması nedeniyle başarılı olduğunu belirterek, 15 Temmuz darbe girişiminin de medyanın tutumu sayesinde başarısız olduğunu dikkati çekti.

KİMLER KATILDI?

Birikim Okullarının düzenlediği programa; Anadolu Ajansı İstanbul Haberleri Editörü Hüseyin ALTINALAN, Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa KURDAŞ, TV5 Haber Müdürü Gökçen GÖKSAL, UMED Genel Başkan Yardımcısı ve Ülke TV Haber Müdürü Mustafa GÜNGÖR, 212 Haber Genel Müdürü Halil GÖLVE, 212 Haber Yayın Danışmanı Necmettin ÇAKMAK, Kudüs Tv Haber Program Yapımcısı ve Sunucusu Selim AKDUMAN, Milli Gazete Yazarı Adnan ÖKSÜZ, Medya Derneği Başkanı ve Takvim Gazetesi Yazarı Ekrem KIZILTAŞ, İhlas Haber Ajansı İnternet Editörü Dursun KABAKTEPE, Diriliş Postası Gazetesi Dijital Yayınlar Koordinatörü Hüseyin AKKAŞ, Diriliş Postası Gazetesi Görsel Yönetmeni Kaya Temel, İnternet Haber Yayın Grubundan Nazlı ÖZIŞIK MACİT, İnternet Haber Genel Müdür Yardımcısı Deniz SEYHUN, Haber7 Yazarı Davut ŞAHİN, Sputnik Editörü Elif Sudagezer katıldılar.

Program Birikim Okulları Hayat Kampüsünün gezilmesiyle sonda erdi.

Sitene Ekle