BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.433,76
HABER /  GÜNCEL

Başbakanlık'ta son dakika 3 kritik toplantı!

Ekonomideki son gelişmeler ile ilgili Başbakanlık Konutu’nda Başbakan Ahmet Davutoğlu’na brifing verildi. Toplantıda Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı da yer aldı.

Abone ol

Bilgilendirme yapan isimler arasında, faiz tartışmalarının odağında yer alan Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı da yer aldı.

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada "Sayın Başbakanımız, New York temaslarını tamamlayıp Ankara'ya dönmesinin hemen ardından merkez bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş ve Hazine Müsteşar Vekili Cavit Dağdaş'ı Başbakanlık Resmi Konut'a çağırarak ayrı ayrı brifing aldı. Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, kabulde, Pazartesi günü İsviçre'nin Basel şehrinde yapılacak olan, önde gelen büyük ekonomilerin Merkez Bankası Başkanlarının katılacağı ve son gelişmelerin ele alınacağı Küresel Ekonomi Toplantısı hakkında da bilgi verdi. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katıldığı brifinglerde ekonomi ile ilgili kurumların önümüzdeki dönem atabileceği adımlar da değerlendirildi."

AYRINTILAR GELİYOR...