BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.245,60

Başbakanımızın Bayram Kutlaması

Barış dolu nice bayramlara...

Başkanımızın Bayram mesajı:

Bayramınızı Kutluyor; milletimiz ve insanlık için Rabbimden esenlikler diliyorum…

Recep Tayyip Erdoğan

Bu Vesile ile

Değerli Okuyucularım;


Allaha şükürler olsun ki Rahmet ve Bereket ayı olan bir Ramazan ayını hep beraber hoşgörü, sevgi ve saygı ile huzurlu, sağlıklı ve sıhhat içinde yaşadık.
Yüce Dinimizin ve dinlerin, ibadetlerin, en hoşgörülü şekilde sevgi ve saygı içinde en özgürce yaşandığı dünyaya örnek peygamberler diyarı, Mevleviler diyarı , Bektaşlar diyarı,Emre’ler, Emrah’lar, Aşı...klar, Şairler, Ozanlar diyarı, Atalarının ömür ve kudretlerini dünyada barışı, kardeşliği ve huzuru yaymaya atadığı, dünyada ve yurdunda barışı, hoşgörüyü, kardeşliği, sevgiyi ve saygıyı tembih ettiği bir ceddin hediyesi, bu örneklerle birlik ve beraberlik içinde yaşayan, bu örneklerle ülkesi milleti için çalışarak dünyanın gelişmekte olan ülke ve milletlerine örnek olan güzel ülkemizde devletimizle ve milletimizle elele, huzur içinde nice ramazan aylarını hep birlikte yaşarız inşallah.

Oruçlarını tutanları kutluyorum, ALLAH Kabul etsin. Tutamayanlara ve bir şekilde hakkı geçenlere haklarını helal etsinler.

Değerli Okuyucularım ve turizm çalışanları;


Gerek yüce dinimizde gerekse gelenek ve kültürlerimizde her fırsatta atf edilen, emanetin kutsallığı, misafirperverliğin ve güler yüzün manevi önemi ve değerine, emanete ve misafire gösterilen sevgi ve saygının tüm coğrafyalarında en özenli şekilde icra edildiği güzel ülkemizde, bu görgü ile dünyanın bilinen en misafirperver ülkelerinden biri olarak turizm sektörüne büyük avantajlar sağladığımız, ülkemizin en ciddi gelir ve geçim kaynaklarından olan dünyanın en güzel, en en başarılı turistik ülkeleri arasında olan ülkemizde, mesleğimiz, çalıştığımız sektör olarak ve tüm bu değerlerin, sorumluluğunun ve olması gereken duyarlılığının merkezinde olarak, tesislerimizde ve yaşadığımız ortamlarda karşılaştığımız, misafir ettiğimiz, bir nevi emanet olan yerli ve yabancı misafirlere karşı ülkemizi, gelenek ve göreneklerimizi en iyi şekilde temsil etmeye, çalışmalarımızla ülke ekonomisine ve ülkemizde turizmin gelişmesine katkıya, davranışlarımızla ve çevremize olan sevgi ve saygımızla turizme, turiste, tesislerimize, işimize dolayısı ile aşımıza sahip çıkalım.

Ne mutlu ki; ALLAH'a Şükürler olsun ki; nice Bayramlarda olduğu gibi şeker tadında, sağlık, sıhhat ve huzur içinde bir Ramazan Bayramı daha yaşayacağız inşallah. Bayramlarda yaşadığımız sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluğa vesile her kimin hakkı ve katkısı var ise ALLAH onlardan razı olsun.

Sevdiklerinizle ve sevenlerinizle şeker tadında, huzurlu, sağlıklı, sıhhatli nice bayramlar dileğiyle, BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

Sevgi ve saygılarımla
Bayram tadında kalın…