BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
HABER /  GÜNCEL

Başbakan'dan SON DAKİKA görüşmesi

Başbakan Erdoğan, şu dakikalarda rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında oğlu gözaltına alınan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'la görüştü.

Abone ol

Başbakan Erdoğan, bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile 45 dakika süren olağan görüşmesini yaptıktan sonra Resmi Konuta geçti. Başbakan Erdoğan, şu sıralarda da Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile görüştü.

SİVİL PLAKALI ARAÇLA GELDİLER

Başbakanlık Konutu'na sivil plakalı olarak bakanlık arabaları geldi. Bunlar arasında Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da bulunuyor. Çağlayan, aracın camını açarak kapıda bekleyen gazetecilere el sallayarak konuta girdi.


TOPLANTIDA YER ALAN BAKANLAR

Başbakanlık Konutu’nda bulunan isimler belli oldu. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Devlet Bakanı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli de toplantıda bulunuyor.
 

ÇAĞLAYAN'IN OĞLUNUN EVİ ARANMADI

Operasyonların gerçekleştiği salı günü bir çok şüpheli gözaltına alındı, ofis ve evlerinde aramalar yapıldı.

Bu aramalardan birinde bir istisnanın yaşandığı ortaya çıktı. Öğrenildiğini göre polis bir adreste arama yapmadı, yasalar gereği yapamadı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan'ın kaldığı evinde arama yapılmadığı . Çağlayan'ın babasıyla aynı binada ancak farklı dairede kaldığı evin Bakan Zafer Çağlayan üzerine olması nedeniyle aramanın yapılmadığı belirtildi.


screen-shot-1435-02-16-at-4.05.19-pm.png