BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.426,78
HABER /  POLİTİKA

Başbakan'dan istifa etmeyen başkanlarla ilgili flaş açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, istifası istenen belediye başkanları ile ilgili konuştu. "İnanıyorum arkadaşlarımız gereğini yapacaktır" dedi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, istifası istenen belediye başkanları ile ilgili olarak, "İnanıyorum arkadaşlarımız gereğini yapacaktır" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara, Bursa ve Balıkesir belediye başkanlarının istifasını istemesinin ardından siyaset kazanı kaynamaya başladı. Dünkü temel atma töreninde konuşan Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un istifa etmesi beklendi. Konuşmasında istifa sinyali verse de Uğur'dan istifa açıklaması gelmedi. Bugün ise dikkatlerin üzerinde olduğu diğer isim, Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, görevimizin başındayız diyerek istifa etmeyeceğinin sinyalini verdi. Melih Gökçek'in ise her an istifa edebileceği konuşuluyor.

BAŞBAKAN: GEREĞİNİ YAPACAKLARINA İNANIYORUM

İstifaya direndiği söylenen belediye başkanlarıyla ilgili tek cümlelik açıklama Başbakan Binali Yıldırım'dan geldi. Yıldırım şunu söyledi:

"İnanıyorum arkadaşlarımız gereğini yapacaktır."

Gökçek ne zaman istifa edecek? Neyin hazırlığını yapıyor?

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'den şok açıklama