BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.425,95
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Yıldırım Suudi Arabistan'a gidiyor! Gündemde ne var?

Başbakan Binali Yıldırım, 27 Aralık Çarşamba günü Suudi Arabistan'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Yıldırım, Kralı Selman bin Abdulaziz ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'la bir araya gelecek.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan'a gidiyor. Başbakan Yıldırım, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında 27 Aralık'ta Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman'la bir araya gelecek.

Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman ile bir araya gelecek.Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre Başbakan Yıldırım, 27 Aralık'ta Suudi Arabistan'a resmi ziyarette bulunacak.

Ziyaret kapsamında Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz tarafından kabul edilecek Yıldırım, Veliaht Prens ve Savunma Bakanı Muhammed bin Selman ile görüşecek. Görüşmelerde, Suudi Arabistan ile ikili ilişkilerin yanı sıra, bölgesel ve uluslararası meseleler ele alınacak.