BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Yıldırım İzmir'de konuştu

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de halka hitap etti.. İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de halka hitap etti. İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları;

"ALLAH SÖYLETMİŞ"

Kılıçdaroğlu bir radyo programında 'Bu sistem değişirse evet oyu çıkarsa başbakan bir partiden cumhurbaşkanı başka partiden olunca ne olacak diyor' Ne kadar güzel söylemiş değil miş? Bizim anlatmaya çalıştığımızı Allah söyletmiş. garibim belli ki değişiklikten haberi yok. Halbuki bu değişiklikle tam onun dediği bu problemi çözmek için yapılıyor. Bu sitemde başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığı birleştiriliyor.

"KILIÇDAROĞLU DİYOR Kİ BİNALİ BEY İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Bi de Kılıçdaroğlu diyor ki biz aslında Binali Bey için çalışıyoruz Binali Bey'in başkanlığı için çalışıyoruz ya sen Binali'yi ne yapacaksın. Sen bırak memleket için çalış. 7-8 seçim kaybetmişsin hala tek adamsın. tek adam dersi veriyorsun. Kardeşim iki adam olur mu? Tabiki tek olacak.

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

Dünyada bir ekonomik kriz var, bundan Türkiye de nasibini aldı. 'Biz bu krizin üstesinden geleceğiz' dedik. İşimizi sağlama aldık ve şimdi borsa Türkiye'de son 25 ayın en yüksek düzeyine ulaştı. Son iki ayda Türkiye'ye 1 milyar doların üzerinde net kaynak girdi. Bu iş istikrarla, güvenle olur. Kriz hikayeleri anlattılar, korku pompaladılar ama hiçbiri işe yaramadı. Türkiye'nin en büyük istihdam seferberliğini başlattık. 2 milyon kardeşimize 2017'de ekmek kapısı bulacağız. Daha iki ay içerisinde 232 bin vatandaşımız iş güç sahibi oldu. "

ANA MUHALEFET GENÇLERİ KISKANIYOR MU?

Güzel şeyler 'evet' demekle başlar, 'hayır'dan hayır gelmez. 16 Nisan Türkiye için aydınlık yarınların başlayacağı gündür.İzmir, 16 Nisan'da sandıkları 'evet' oylarıyla dolduracak. İzmir'e güveniyorum. İzmir bizim yüzümüzü güldürdü. Bu referandumda İzmirli kardeşlerim gereğini yapacaktır.CHP gençleri kıskanıyor musunuz?Bu anayasa Türkiye'ye yetmiyor, gençler yeni anayasa istiyor. Gençler siyasete gelecek, rekabet artacak. Ana muhalefet bunu istemiyor anlamıyorum. Gençleri kıskanıyor musunuz?"