BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.511,77
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Başbakan Türk Milliyetçilerinin sabrını zorlamasın!

Bahçeli'ye evlat ve aile üzerinden gönderme yapan Başbakan'a yanıt Sinan Oğan'dan geldi.

Abone ol

Partisinin Erzincan'da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılmak üzere kente gelen MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP İl Teşkilat Binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Oğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas mitinginde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik 'Çoluk çocuk nedir bilmez' sözünü eleştirdi.

Oğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ne söylediğinİ, ağzından hangi sözlerin çıktığını kulağının duymadığını öne sürdü.

"BAŞBAKAN ÖNCE EVLATLARINI ADALETE TESLİM ETSİN"

Oğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Başbakan o kadar ileri gitmiştir ki sayın Genel Başkanımıza evlat üzerinden dil uzatacak kadar alçalmıştır maalesef. Yetim hakkı ile gemicikler elde eden, bu ülkenin malına mülküne tamah eden evlat olacağına, hayırsız evlat olacağına olmasın daha iyidir. Sayın Başbakan, insanların özel hayatları ile insanların evli olup olmaması ile evlat sahibi olup olmaması ile ilgileneceğine, götürsün evlatlarını Türk adaletine teslim etsin ve evlatlarının yediği yetim hakkının hesabını versin önce. Sayın Başbakan o anlamda haddini bilmelidir. Bu ülkenin Başbakanı olduğu için biz saygımızı korumak istiyoruz. Ama sayın Başbakan da Türk Milliyetçilerinin sabrını daha fazla zorlamamalıdır. Sayın Başbakan ahlakına edebine ve ağzından çıkan sözlere dikkat etsin."