SİYASET
04 Eylül 2010 Cumartesi 18:5858 Yorum16108 okunmaErdoğan'dan CHP'ye sapıttılar tepkisi
- Haber
İNTERNETHABER.COM-Başbakan Erdoğan 'evet' oyu için Mersin mitinginde halka seslendi. Üç muhalefet partisini topa tutan Erdoğan'ın gündeminde yargı mensuplarının internete düşen ses kaydı vardı.
SAPTILAR SAPITTILAR
Başbakan Erdoğan konuşmasının ilk bölümünde CHP'yi olay afiş nedeniyle topa tuttu. Kılıçdaroğlu'nu kıvırmakla suçlayan Erdoğan, CHP yönetimi için ağır konuştu:
"Bazı yerlerde CHP bilboradlara ne tür afişler astı biliyor musunuz? Rahibe kıyafeti giymeye 'evet.' Yani benim örtülü giyinen vatandaşımın kıyafetini rahibe kıyafetine benzetecek kadar bunlar saptılar sapıttılar. Şimdi ne diyor? Gene kıvırmaya başladı. Diyor ki 'bu bize ait değil' Hükümet bunu bulsun çıkarsın'. Bu benim değil senin görevin amblemin var. "
DİYARBAKIR'A GEL BAHÇELİ
Bahçeli de Erdoğan'ın eleştiri oklarından nasibini aldı. Diyarbakır mitingi için Bahçeli'nin önerisine sert çıkan Erdoğan, MHP liderini işte bu sözlerle Diyarbakır'a çağırdı:
"Sayın Bahçeli bana konuşma metni hazırlıyor. Diyarbakır'a gel. Mersin'de takılıp kalma. Diyarbakır'a gel diyorum. Biz 81 vilayetin 81'inde ya birinci ya ikinci partiyiz. "
BDP'yi ayrımcılık yapmakla suçlayan Erdoğan, bu partinin Kürt vatandaşların hamisi rolüne soyunmasına da tepkiliydi. Özerklik ve ikinci bayrak talebine kızan Erdoğan, Mersin'den tek bayrak tek millet tek devlet mesajı verdi:
BDP KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLUYOR
"Bir diğerine bakıyorsun 'ben Kürtlerin partisiyim' diyor. Kimse Kürtlerin iradesine ipotek koyamaz. Kürt kardeşlerim de kendilerini onlara vermiş değil. Sadece kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar."
Şimdi diyorlar ki 'bizim bayrağımızın yanına bayrak koyacağız.' Nereden çıktı bu ya? Bu bayrak al. Bu bayrakta sadece bir etnik unsurun kanı yok. Burada Türkün, Kürdün, Lazın, Gürcünün, Çerkesin, Arnavut'un Romanın kanı var. Rengini oradan aldı. Nasıl olur da ikinci bayrağı kolabilirsin. Bu ayrımcılıktır. Orada tek milletiz. tek bayrağız. Tek vatan, 780 bin kilometre kareyle asla ameliyat yaptırmayız. "
BAZI YÜKSEK YARGI MENSUPLARININ GÖZÜ DÖNMÜŞ
'Hayır' oyu için İmralı ile ittifak kurulmasını isteyen yargı mensuplarının ses kaydı için de yorumda bulunan Erdoğan, bu kişileri gözü dönmüşlükle eleştirdi. Siyasete soyunan yargı mensupları da Erdoğan'ın hedefindeydi:
"Ben çıkıyorum cübbesini çıkarıp siyasete girsin diyorum kızıyorlar. Ama siyasete girmekten kaçınmıyorlar. Yüksek yargı mensuplarının arasında geçen telefon görüşmeleri internete düştü. Ne tür kirli tezgahların hazırlandığını biliyor musunuz? Ne diyorlar? 'hayır' çıksın diye İmralı ile ittifak kurmayı konuşuyorlar. Tunceli'de yolu kesip köylülere 'hayır' diyeceksiniz diye tehdit eden teröristlerle 'hayır' için kirli oyunlara başvranları benim milletim affeder mi? Bu ne gözü dönmüşlüktür."








Erdinç YAPAN-Hürriyet






BDPBDP'den İmralı talebi!Barış ve Demokrasi Partisi (BDP), teröristbaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek için Adalet Bakanlığı'na başvuracak
DİĞERBuralar bir süre karanlıkta kalacakSilivri, Bahçelievler, Kağıthane, Eyüp ve Sultangazi'de 25, 26 ve 27 Mayıs tarihlerinde elektrik kesintisi uygulanacak
FUTBOLU19 Milliler'den kötü başlangıç19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5. Grup müsabakalarına, 3-0'lık Yunanistan yenilgisiyle başladı.
GÜNDEMYeni teşvik paketine onay çıktıYatırımcılara yeni teşvikler getiren Kanun Tasarısı, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
Dünyanın en çok kazanan sporcuları!Forbes dergisi son bir yılda dünyanın en çok kazanan sporcularını açıkladı.
MAGAZİNArda ve Sinem'in barış sonrası ilk pozu!Arda Turan ile Sinem Kobal barışma sonrası ilk pozlarını arkadaşlarının düğününde verdi
BANKACILIKATM'den para çekenler dikkat!ATM'ye gittiğinizde yanınıza yardım bahanesi ile gelen birisi olursa...- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı.
TURİZMBurada kalmak bir araba parasıZenginin malı züğürdün çenesini yorarmış hesabı... Orta gelirlinin rüyasında bile göremeyeceği lüks ve şatafat merkezleri.
3.SAYFAÖnce penisi sonra işi gittiKarısı tarafından penisi kesilen imama bir darbe de Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98











































