BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Başbakan Erdoğan’dan telefon bekliyor

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu ziyareti sırasında kendisine balkondan sevgi gösterisinde bulunan ve yanına çağ...

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu ziyareti sırasında kendisine balkondan sevgi gösterisinde bulunan ve yanına çağırıp Valilik bahçesindeki bankta sohbet ettiği 8 yaşındaki Arda Türkmen, “Başbakanımızı dünyalar kadar seviyorum” dedi.
Başbakan Erdoğan’ın mitinginin ardından Valiliğe gelirken balkondan ona seslendiğini ve sesini duyurmaya çalıştığını anlatan Arda Türkmen, “Daha önceki gelişinde de aynı yoldan geçmiş, seslenmiştim ama gürültüden duymamıştı. Bu kez yine ‘Başbakanım yanınıza gelmek istiyorum’ dedim. Bana ‘Atla gel’ dedi. Ben de ‘Annemden izin alır mısınız?’ dedim. Başbakan anneme ‘Bırak gelsin’ dedi. Annem götürdü ve onunla görüştüm. Onu dünyalar kadar seviyorum” dedi.
Ailede AK Partili sayısının yüksek olduğunu da belirten Arda, “Annem, anneannem ve teyzem AK Partili. Dedem MHP’li, babam Kılıçdaroğlu’nu tutuyor” diye konuştu.
Bu arada Başbakan Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan’a seslenen Arda, “Başbakanım sizi çok özledim, lütfen beni arar mısınız, lütfen. Sümeyye abla sende arar mısın? Lütfen yalvarırım” diye konuştu.
Anne Selin Aydın, oğlu Arda’nın Başbakana çok fazla hayranlık duyduğunu belirterek, “Başbakanımızın bu tavrı bizi çok onure etti. Kendisine bu durumdan dolayı çok çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız diyoruz” dedi.
Anneanne Nuran Aydın da, “Bir anneanne olarak çok mutluyum. Hedefine ulaştığı için, böyle bir torunum olduğu için gurur duyuyorum. Allah Başbakanımıza uzun ömürler ve sağlık versin” ifadelerini kullandı.
(İHA)