BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SEÇİM

Erdoğan'dan İsrail'e sert yanıt: Alın ödülünüzü... SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'ın Hastane Caddesi'nde halka seslendi.

Abone ol

Van'ın Hastane Caddesi'nde halka seslenen Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İsrail'in ödülüne sert cevap verdi. Erdoğan "Eğer katlimama destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. O bebeklerin çığlıkları karşılıksız kalmayacak. Bu zalim de, bu zalime destek veren de inşallah o feryatların altında inleyecekler. Unutmayın, zulma rıza zulumdur. Onun için dünyada bu zulme sesini çıkarmayanlar da aynen onların sınıfındadır." dedi.

İŞTE ERDOĞAN'IN KONUŞMASINDAN ÖNEMLİ SATIR BAŞLARI

Erdoğan Van mitingine bugün vefat eden Murat Göğebakan'ın "Uzun Adam" şarkısı ile başladı.

Sevgili Vanlılar, sizleri bugün hasretle selamlıyorum. Buradan Van'ın tüm ilçelerine, tüm halka selamlarımı yolluyorum. Said Nursi'ye ve depremde hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum.

"GAZZE BAYRAMDA KANA BULANDI"

Bayram trafiğinde 100'den fazla kardeşimiz maalesef hayatını kaybetti. Otobüs kazasında tanker kazasında birçok can kaybı yaşadık. Soma'daki şehitlerimizin acısıyla, burada depremde ölen kardeşlerimizin acısı ile Ramazan'ı buruk geçirdik. Özellikle Gazze'deki soykırım yüreklerimizi yaktı. İsrail Gazze'deki soykırıma bayramda daha da şiddetli devam etti. İsrail bayram demedi Gazze'ye ölüm yağdıdı. 1300'e yakın kardeşimiz şehit edildi.

screen-shot-2014-07-31-at-4.30.40-pm.png

"HİTLER'İN YAPTIĞINI ŞİMDİ İSRAİL YAPIYOR"

Oradaki çocuklar bayramı yaşayamadı. Sokakta, camide, hastanede alçakça katledildiler. Ben İsrail yönetimin yaptığına soykırım denince birileri rahatsız oluyor. Tüm dünyaya sesleniyorum, bunu soykırım değilde ne ile izah edeceksiniz? Hitler'in ruhunu yaşatmaktır. Ne diyordu Hitler: "İnsafsız olabiliirz ama Almanya'yı kurtardığımızda dünya insaflı bir yer olacak. Adaletsiz olabiliriz ama Almanya'yı kurtardığımız zaman adaletli olacağız." Hitler bu sapıkça düşüncenin peşinden gitti. Şimdi Hitler'in dediğinin aynısı İsrail yapıyor.

Her türlü insanlık dışı eylemi yapacaksın, çocukları bebekleri ölüreceksin, sana dur denilince de "anti seminist" diye suçlama yapacaksın. Musevileri kendi topraklarında güven içinde yaşamayı temin eden biziz. Her türlü ayrımcılığı kınayan da biziz.

"ALIN ÖDÜLÜNÜZÜ BAŞINIZA ÇALIN"

Eğer katlimama destek veriyorsanız alın ödülünüzü başınıza çalın. O bebeklerin çığlıkları karşılıksız kalmayacak. Bu zalim de, bu zalime destek veren de inşallah o feryatların altında inleyecekler. Unutmayın zulma rıza zulumdur. Onun için dünyada bu zulme sesini çıkarmayanlar da aynen onların sınıfındadır. 

“TÜRKMENLERE BAK” DİYORLAR

Biz hem dua edeceğiz hem de sütün imkanlarımızla Gazze’nin yayında duracağız. Ne içeride ne dışarıda hakkı savunmaya devam edeceğiz. Şimdi bu CHP, MHP onların ortak adayları ne diyor? Gazze’yi bırak Suriyeli misafirleri bırak Türkmenlere bak diyorlar. Bunların dünyadan kendi ülkelerinden bile haberleri yok.

Biz Gazze’ye nasıl ulaşıyorsak AFAD ile Suriye’ye de öyle ulaşıyoruz  Somali’ye nasıl ulaşıyorsak Suriye’nin, Irak’ın Türkmenlerine de öyle ulaşıyoruz. Çünkü biz büyük devleti, AK Parti iktidarıyız. Reklam yaparak değil, davul zurna çalarak değil, sessizce herkese her yere yardım elimizi ulaştırıyoruz.

Ülkemize 12 yıl boyunca büyük hizmetler eserler kazandırdım. En büyük mücadeleyi eğitimde sağlıkta adalette çözüm sürecinde verdik. Kanı durdurmak için acıları gözyaşları dindirmek için samimi şekilde çalıştık. Karşılaştığımız engelleri sizler de görüyorsunuz. Biz gençler ölmesin dedikçe gençler ölsün diye çabalayanlar oldu.

“İŞTE ŞİMDİ İNLERİNE KADAR GİRİLİYOR”

İnlerine gireceğiz dedik siz bize destek verdiniz işte şimdi inlerine kadar giriliyor.

Diyorlar ki “Başbakanım sen Çankaya’ya çıkarsan bu Pensilvanya ile mücadele ne olacak?” Bu can bu tende oldukça bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Bizim ulusal güvenliğimi tehdit eden unsurlar nerede nasıl olursa olsun karşılarında bizi bulacaklar.

Türkiye’nin nereden nereye geldiğini sizlere burada göstermek istiyorum, On  yıllar boyunca bu ülkede kitaplar, türküler, şarkılar bu ülkede yasaklandı. Kürt demek Kürtçe demek bu ülkede suçtu. Cezaevlerinde anne evladıyla Kürtçe konuşamıyordu. Şimdi 24 saat Kürtçe yayın yapan devlet televizyonu var.

Ensar Vakfı Kur’an-ı Kerim’i Kürtçe bastı. Ahhh kardeşlerim 12 yıl önce bu kitapların basılacağını hem de devlet eliyle gönüllü kuruluşların eliyle basılacağını söyleseler kim inanırdı.

"BAKIN ORTAK ADAYLARI NEYLE ÖVÜNÜYOR"

Cumhurbaşkanlığı seçimi için 3 aday var. Bunlardan bir tanesi CHP ve MHP’nin ortak adayı. Bunların yanına birkaç parti geldi toplasan hepsinin oyun yüzde 1’i bulmuyor. Son günlerde daha da enteresan şeyler oldu. Bu ortak aday neyle övünüyor. Benim babam Mehmet Akif’in arkadaşıydı diyor.

“SEN BABANA İHANET ETTİN”

Önceki gün merhum Mehmet Akif’in kabrini ziyaret etmiş. Babasını da merhum Mehmet Akif’i de şahsi  hırsına alet edecek. Babası muhterem bir insandı doğru. CHP’nin zulmü yüzünden Kahire’ye gitti. Bir defa sen babana ihanet ettin.

"SANA YAZIKLAR OLSUN"

Bu MHP'nin CHP'nin adayı ne yaptı biliyor musunuz? Edirnekapı ziyaretinde ortaya komik bir manzara çıktı. Akif'in mezarındaki dörtlüğü okuyor. Sonra diyor ki, ey Türkiye, ey CHP, ey MHP, HDP'yi hiç katmıyorum. Diyor ki bu dörtlük Çanakkale şiirleri kitabından herhalde diyor. Sana yazıklar olsun, senin Prof.luğuna yazıklar olsun! Ona ne diyorlarsa onu yapıyor. Sonra CHP, MHP tabanına ne diyor? Gidip ona oy vereceksiniz diyorlar. Şimdi İstiklal Marşı'nı bilmeyen birine sen oy mu vereceksin?


“BU SEÇİMDE İKİ ADAY VAR”

Bu seçimde iki aday var. Bir milletin aday, iki vesayetin, statükonun adayları. Bir yeni Türkiye’nin adayı, iki eski Türkiye’nin adayları. Türkiye’nin yıldızını sizler yücelteceksiniz.

"MURAT GÖĞEBAKAN KARDEŞİMİZ EBEDİ HAYATA YÜRÜDÜ"

Bu sabah "Uzun Adam" şarkısını söyleyen Murat Göğebakan kardeşimiz ebedi hayata yürüdü. Rabbim mekanını cennet eylesin. İstanbul iftarında hastaneden çıktı yanımıza geldi, iftarı yaptık tekrar hastaneye döndü. Bu davaya aşıktı, yarın inşallah cuma namazından sonra Fatih Camii'nde cenaze namazı kılıp, Adana'ya uğurlayacağız. Ruhuna Fatiha...