BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.497,48
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Erdoğan Köşk'e çıkıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Köşk'e çıkacak ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşeceği iddiası kulisleri sarstı.

Abone ol

Başbakan Erdoğan'ın bugün Çankaya Köşkü'ne çıkacağı iddiası, kabine revizyonu ve istifalar yüzünden Ankara'da siyaset kulislerini sarstı. Erdoğan'ın yeni kabineyi Cumhurbaşkanı Gül'e sunacağı söyleniyordu ancak görüşme son dakikada ertelendi.

Başbakan Erdoğan'ın bugün istifa eden 3 bakan ve Büyükşehir Belediyelerine aday gösterilen bakanların yerine yeni isimlerin atanması için Çankaya Köşkü'ne çıktığı söylentisi ortalığı karıştırdı.

KABİNE REVİZYONU BEKLENİYOR

17 Aralık operasyonu sonrasında bugün istifa eden Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte İzmir için adaylığını koyan Binali Yıldırım, Hatay için aday olan Sadullah Ergin ve Gaziantep için aday olan bakan Fatma Şahin'in yerine kabineye yeni atamaların yapılması bekleniyor.

GÖRÜŞME OLACAK DENDİ AMA...

DHA'nın haberine göre ise, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sona ermesinin ardından Başbakan Erdoğan'ın Köşk'e çıkacağı belirtildi ancak bu bilgi son dakikada değişti. Köşk'e çıkacağı belirtilen Başbakan Erdoğan Başbakanlık Resmi Konutu'na geçti.

GÖRÜŞME ERTELENDİ Mİ?

Başbakan Erdoğan'ın hala Başbakanlık konutunda olduğu ve saat 17:00'da yapılması planlanan görüşmenin ertelendiği öğrenildi.

ERDOĞAN BAYRAKTAR İSTİFA ŞEKLİYLE ŞOK ETTİ
Günün olayı bu oldu. Erdoğan Bayraktar canlı yayından hem bakanlıktan hem AKP vekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. Asıl bombası ise finalde Erdoğan için söylediği sözdü (TIKLA OKU)

ZAFER ÇAĞLAYAN İSTİFA ETTİ
Oğlu yolsuzluk operasyonunda tutuklanan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan istifa etti. Bakan Çağlayan istifasında ne yazdı? (İSTİFA METNİ /TIKLA OKU)

MUAMMER GÜLER İSTİFA ETTİ
Yolsuzluk operasyonunda oğlu tutuklanan İçişleri Bakanı Muammer Güler, istifasını açıklayan ikinci bakan oldu. Bakan Güler istifasında bomba açıklamalar yaptı (TIKLA OKU)

EGEMEN BAĞIŞ İSTİFA EDECEK Mİ?
4 Bakanın ismi istifa edecekler arasında geçiyor. Hakkında 1.5 milyon lira rüşvet aldı iddiası bulunan Egemen Bağış'ın da istifa edeceği iddiaları vardı. SON DURUM TIKLA OKU

İDRİS NAİM ŞAHİN BOMBALAYIP İSTİFA ETTİ

AK Parti'de günün sürpriz istifası eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'den geldi. Şahin AK Parti'den istifa etti. İşte istifa açıklaması