BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,42
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Başbakan Erdoğan İhsanoğlu'na yüklendi

Başbakan Erdoğan, Kahramanmaraş'taki mitingindeki konuşmasında Ekmeleddin İhsanoğlu'na yüklendi: Senin her yanın profesör olsa ne yazar?

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kahramanmaraş mitingindeki konuşmasından satır başları şöyle:


CHP İSRAİL'İN YANINDA 

CHP Hitler'e, Mussolini'yi övgüler düzmüştü. CHP kurulduğu günden beri de İsrail'in yanında yer aldı. Bu CHP bize sığınan Azebaycanlıları Stalin'e teslim edip katledilmelerini izledi. Yıllarca bu CHP Filistin'e bigane kaldı, bunu yaparken de Avrupa'ya yanaşamadı. AB ile müzakereleri biz başlattık.

CHP Suriye'de yüzbinlerce insanın katili Esed'i de destekliyor.

MHP, CHP'NİN YAVRUSU OLDU

MHP de kendi kimliğini bir kenara bıraktı, CHP'nin yavrusu oldu. Mevcut MHP yönetimi Pensilvanya'nın da oyuncağı oldu. Bahçeli, salonlarda edebe sığmayacak hakaretleri ediyor bize. MHP'nin Genel Başkanı çok zor durumda. CHP ve Pensilvanya'nın arkasına sığınmayı tabanına izah edemiyor.

Çatının altında komünist partiler var. MHP hani komünistlere karşıydı. Dünyada komünist mi kaldı?  

HER YANIN PROFESÖR OLSA NE OLUR?

Bahçeli benim evimin önüne çocukları gönderip Ant okutacakmış. Sen o çocukları monşer adayına gönder de İstiklal Marşı'nı öğretsin. Bu adayın Mehmet Akif'in mezarının başındaki cehaletini gördünüz değil mi?

Be çarkçı Kemal'i tanıdım da, çarıkçı Ekmel'i yeni tanıdım. Bir de İstiklal Marşı konusunda öyle demedim diyor. Bakın ne dedi? (İhsanoğlu'nun o görüntülerini izletti Başbakan) Senin her yanın profesör olsa ne yazar? Daha İstiklal Marşı'nı bilmiyorsun.

YENİ TÜRKİYE'NİN KAPILARI AÇILACAK

10 Ağustos'ta Eski Türkiye'ye çetelerin, vesayetin önünü kapatıp, Yeni Türkiye'nin kapılarını açacaksınız. Cumhurbaşkanını ilk defa sizler seçecek, devletle milleti sizler kucaklaştıracaksınız. Türkü'yle, Kürt'yle, Boşnak'ıyla... Tek devlet, tek millet, tek bayrak, Rabia...