BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.430,64
HABER /  DÜNYA

Başbakan Erdoğan, İBB’nin iftarına katıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. İftar iş, sanat ve siyaset dünyasınd...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. İftar iş, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi.
Haliç Kongre Merkezi’nde verilen iftara Başbakan Erdoğan’ın yanı sıra İçişleri Bakanı Muammer Güler, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, programa ev sahipliği yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sanat camiasından Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Murat Göğebakan, Şafak Sezer ve Uğur Işılak’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
Programa ev sahipliği yapan İBB Başkanı Kadir Topbaş, konuklarını kapıda tek tek karşıladı. Konuklar kendilerine ayrılan masalarda yerini aldıktan kısa bir süre sonra Başbakan Erdoğan’da salona giriş yaptı. Burada bir süre konuklarla sohbet eden Başbakan Erdoğan, ezanın okunmasıyla birlikte iftarını açtı. İftarın ardından Başbakan Erdoğan, konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi.