SİYASET
29 Ocak 2012 Pazar 09:006 Yorum3200 okunma'Bosna Hersek'in en çok satan günlük gazetelerinden biri Dnevni Avaz, Başbakan Erdoğan'ı 'Günün Şahsiyeti' olarak seçti
- Haber
'Bosna Hersek'in en çok satan günlük gazetelerinden biri Dnevni Avaz, Başbakan Erdoğan'ı 'Günün Şahsiyeti' olarak seçti
"Türk milli çıkarlarının koruyucusu" başlıklı haberinde, Fransa Senatosunca onaylanan Ermeni yasası konusundaki Erdoğan'ın tutumunu öven gazete, "Böyle bir diplomatik tutumunu ancak ekonomisi güçlü olan Türkiye sergileyebilir" ifadesi kullanıldı.
MAŞALLAH!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Eskişehir Milletvekili ve eski Başbakanlık Başdanışmanı Nabi Avcı'nın oğlu İbrahim Can Avcı'nın nikahında şahitlik yaptı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Koru Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende, Nabi ve Semra Avcı'nın oğlu İbrahim Can ile Nuriye ve Kemal Gündoğdu'nun kızı Sedef evlendi. Erdoğan, yaptığı konuşmada "Benim biliyorsunuz her yerde bir tavsiyem var. Bu tavsiyemi özellikle tekrar edeceğim. Nüfusumuz maşallah iyi bir artış gösterdi. 75 milyona doğru gidiyoruz. Yeni aldığım neticeye göre, nüfusun yüzde 50'si 30 yaşın altında. Bu nüfusu, genç ve dinamik tutmamız lazım. Ben en az 3 tane diyorum" dedi.








Erdinç YAPAN-Hürriyet





o söz "körler sağırlar birbirlerini ağırlar" diyedir..rte boğazı uçarak geçse sen ve senin gibi ideolojik cahil,çok ama boş konuşan zihniyet "yüzmeyi bilmiyor” dersiniz..
bi de bazı yorumlarında hala bu ülke de yüzde 50 cumhuriyetçi atatürkçü var diyosun..2011 seçimlerinde pkklı terörist parti bdp yüzde 6,58 almış..şeriatçı dediğiniz saadet partisi yüzde 1,25 almış..gene saadet eski genel başkanı numan kurtulmuşun parti yüzde 0,76 almış..sadece bunları toplasan yüzde 9 çıkıyor..sen bari yüzde 25,9 oy alan chp ile yüzde 12,9 oy alan mhp den yüzde hesabı yap daha iyi olur..(ki mhp nin tabanı da muhafazakardır hhaa..)
yorumlarına gelince çok seviyesiz sığ ve senin de cahil biri olduğunu açıkça gösteriyor..sözün doğrusu yukarda..madem ulusalcısın sözlerimizi doğru bilcen di mi..

yecek ve cezasını da çekecek ,güya insan haklarına mahkeme açabilecekmiş.. zaten her davada isterse biri ,bu davayı açabiliyor hatta Türkiyeden bile açanlar çok oldu ve bir güzel cezada yedi Türkiye . bunun nesi başarıda bu başlık atılıyor ? internethaberciler lütfen şaşırmayın ve sadede gelin artık
FUTBOLU19 Milliler'den kötü başlangıç19 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, UEFA Avrupa Şampiyonası Elit Tur 5. Grup müsabakalarına, 3-0'lık Yunanistan yenilgisiyle başladı.
GÜNDEMYeni teşvik paketine onay çıktıYatırımcılara yeni teşvikler getiren Kanun Tasarısı, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
Dünyanın en çok kazanan sporcuları!Forbes dergisi son bir yılda dünyanın en çok kazanan sporcularını açıkladı.
MAGAZİNArda ve Sinem'in barış sonrası ilk pozu!Arda Turan ile Sinem Kobal barışma sonrası ilk pozlarını arkadaşlarının düğününde verdi
BANKACILIKATM'den para çekenler dikkat!ATM'ye gittiğinizde yanınıza yardım bahanesi ile gelen birisi olursa...
DİĞERBurada yaşayanlar dikkat!İzmir'de yaşayanlar dikkat! Yarın dışarı çıkma planınız varsa önce bu haberi okuyun...
TERÖRİşte kıskaçtaki PKK'lıların çaresizliğiGüvenlik güçleri tarafından kıskaca alınan PKK'lı teröristlerin telsiz konuşmaları örgütün çaresizliğni ortaya koydu- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
DİĞERBu soruların cevabını bilen kazanıyorBu yarışmayla hem eğlenin hem de bilginizi ölçün. İşte size eğlenceli bir fırsat...
3.SAYFASevişirken basılan polis olay olduGünün sıradışı olayının adresi Trabzon. Polis sevgilisi ile arabada sevişirken basılınca ortalık karıştı.
TURİZMBurada kalmak bir araba parasıZenginin malı züğürdün çenesini yorarmış hesabı... Orta gelirlinin rüyasında bile göremeyeceği lüks ve şatafat merkezleri.
3.SAYFAÖnce penisi sonra işi gittiKarısı tarafından penisi kesilen imama bir darbe de Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98







































