BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 35,00
ALTIN 2.434,64
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Başbakan Erdoğan 5 saatte iyileşti!

19 Mayıs törenlerine hasta olduğu gerekçesiyle katılmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, törenlerden 5 saat sonra iyileşerek mitinge çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL) - Soğuk algınlığı nedeniyle 5 saat önce yapılan 19 Mayıs kutlamalarına katılmayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te toplu açılış törenine katılacağının açıklanması dikkat çekti.

Anıtkabir'de sabah gerçekleştirilen törenin ardından düzenlenen 19 Mayıs kutlamalarına katılmayan Başbakan Erdoğan'ın protokoldeki yeri de boş kaldı. Başbakanlık, Erdoğan'ın soğuk algınlığı nedeniyle törenlere katılmayacağı açıklamasını yaptı. Ancak açıklamadan 5 saat sonra tüm televizyonlar Erdoğan'ın Siirt'teki mitinge katılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki bakanlarla birlikte Siirt'te çok sayıda tesisin açılışını gerçekleştirecek. Başbakan Erdoğan, Siirt mitingini ve toplu tesislerin açılışını yaptıktan sonra Limak tarafından yapılan Alkumru Barajı'nın açılışını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile beraber gerçekleştirecek.

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül'ün Kültür Merkezi ve ÇATOM'da Halk Eğitim Merkezi'nde yıl sonu sergilerini açarak gezecekleri belirtildi.

Alkumru Barajı açılışından sonra helkopter ile Siirt Havaalanı'na gelecek olan Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Erdoğan'ın, saat 19.00'da Ankara'ya döneceği öğrenildi.