BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.434,60
HABER /  SEÇİM

Başbakan Davutoğlu'nun mitinglerinde bir ilk!

Başbakan Davutoğlu, 7 Haziran genel seçimlerine 5 gün kala mitinglerine devam ediyor. Davutoğlu'nun 2-3 Haziran'daki İstanbul ilçe mitingleri sosyalmiting.tv internet adresinde canlı yayın olarak verilecek.

Abone ol

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, miting maratonuna 2-3 Haziran tarihlerine İstanbul'da devam edecek. İstanbul’daki 16 ilçeyi kapsayan miting programı süresince Yeni Türkiye Dijital Ofisi, dünyada bir ilki gerçekleştirecek ve her ilçe mitingini canlı yayınlarla sosyal medyaya taşıyacak.

Başbakan Davutoğlu’nun 2 Haziran günü sabahın erken saatlerinde başlayacak ve 3 Haziran günü akşam saatlerinde sona erecek miting maratonunu sosyalmiting.tv internet sitesindeki harita üzerinden gerçek zamanlı olarak takip edilebilecek. Mitingler canlı yayınlarla Twitter, Facebook, Instagram, Periscope, Foursquare ve Snapchat uygulamalarında anında izlenebilecek.

başbakan-davutoğlunun-mitinglerinde-bir-ilk.jpg

DÜNYADA BİR İLK: SOSYAL MİTİNG (sosyalmiting.tv)

Tüm detaylarıyla sosyal medyaya aktarılacak İstanbul ilçeler mitingleri sırasında dünyada bir ilk de gerçekleştirilmiş olacak. İlk kez bir siyasi liderin mitingleri, birçok sosyal mecrada gün boyu gerçek zamanlı olarak paylaşılacak ve dünyanın her köşesinden izlenebilecek.

Siz de www.sosyalmiting.tv adresinden gün boyu Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul’un lçelerinde gerçekleştireceği mitingleri izleyebilirsiniz.

başbakan-davutoğlunun-mitinglerinde-bir-ilk!.jpg