BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,21
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Davutoğlu ve eşinden iftar sürprizi

Başbakan Davutoğlu, iftar saatinde, eşi Sare Davutoğlu ve kızı Hacer Davutoğlu ile Mamak'ta yaşayan Baydan ailesinin evini ziyaret etti.

Abone ol

Başbakan Davutoğlu, iftar saatinde, eşi Sare Davutoğlu ve kızı Hacer Davutoğlu ile Mamak'ta yaşayan Baydan ailesinin evini ziyaret etti.

Davutoğlu ailesi, Afife Aydan ile kızları Aleyna Nur, Meryem ve Elif Nur Baydan tarafından karşılandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi ve kızıyla birlikte gittikleri ziyarette, Baydan ailesinin iftar sofrasında oruçlarını açtı.

AİLE GÖZLERİNE İNANAMADI

Eşi İsmail Baydan'ın rahatsızlığı nedeniyle evininin geçimini bir gözlemecide çalışarak sağlayan Afife Aydan, Başbakan Davutoğlu'nun sürpriz ziyareti karşısında çok şaşırdıklarını belirtti. Afife Aydan, Başbakan Davutoğlu ve ailesinin kendilerini ziyaret edeceğinin haberini iftar saatinden 1-2 saat öncesinden aldığını, önce inanmadığını anlattı.

"RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM"

Aydan, "Her ihtimale karşın kendi hazırlığımı yaptım. Sonra iftar saatine doğru evimizin önünde Başbakanımızı ve ailesini görünce çok şaşırdım. Rüyamda görsem inanmazdım. Şaşkınlıktan, mutluluktan önce hiçbir şey konuşamadık. Başbakanımız konuştu, biz dinledik" dedi.

basbakan-davutoglu.20150620160859.jpg

HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKİLDİ, SOHBETLER EDİLDİ

Davutoğlu ve ailesinin, ziyarette, Baydan ailesiyle orucunu açtıktan sonra bir süre sohbet ettiği ve hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ayrıldığı öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'na, ziyaretinin ardından çıkışta mahalle sakinlerinin de büyük ilgi gösterdiği, bazılarıyla sohbet ettiği ve hatıra fotoğrafı çekildiği kaydedildi.

basbakan-iftar.jpg