BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  POLİTİKA

Başbakan Davutoğlu Bucak'ta konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Burdur mitinginin ardından, gençlerin daveti üzerine Bucak'a gitti. Davutoğlu burada halka hitap etti.

Abone ol
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, millet ne derse onu yaptıklarını belirterek, "Biz milletle yürürüz. Biz paralel çetelerle, işbirlikçilerle, yalancı milliyetçilerle ya da sahtekar bazı yaklaşımlarla değil, milletle yürürüz" dedi.
 
Başbakan Davutoğlu, Bucak'ta konuştu. "Bucak seninle gurur duyuyor" sloganlarına "Biz Bucak'la gurur duyuyoruz" karşılığını veren Başbakan Davutoğlu, gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Konuşmasında birilerinin Diyanet'i kaldırmak birilerinin ise imam hatipleri kapatmak istediğini belirten Davutoğlu, alandakilere "Siz izin verir misiniz" diye sordu. Kalabalıktan "Hayır" yanıtını alan Davutoğlu, "İşte milletle buluşmak budur. Biz millet ne derse onu yaparız, biz milletle yürürüz. Biz paralel çetelerle, işbirlikçilerle, yalancı milliyetçilerle ya da sahtekar bazı yaklaşımlarla değil, milletle yürürüz" diye konuştu.
 
"MENZİN 2023"
 
İlçeyle ilgili her türlü bilgiyi aldığını, ilçede ikinci organize sanayi bölgesini inşa edeceklerini belirten Davutoğlu, Bucak'ın güzel mermerlerini bütün dünyaya yayacaklarını söyledi.
 
"Bucak bizden ne talep ederse başımızın üzerinedir" ifadesini kullanan Başbakan Davutoğlu, şöyle konuştu:
 
"Devletimizi ve milletimizi daima izzetli kılsın, devletimize ve milletimize zeval vermesin, bu al bayrağın dalgalandığı her yerde bütün insanlara, mazlumlara kucak açabilecek güçlü bir devleti kurmayı bize nasip eylesin. İşte bu aşkla diyoruz Bucaklılar emin olunuz artık yol önümüzde görünmüştür, menzil görünmüştür. Menzil 2023 Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100. yılında küresel devlet. Menzil 2053, menzil 2071."