BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42
HABER /  POLİTİKA

Başbakan: Cevabı en ağır şekilde verilecektir

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingine katılarak vatandaşlara hitap etti.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Yalova'da halka hitap ediyor. 16 Nisan referandum süreci için mitinglerine devam eden Başbakan Yıldırım, bu kez Yalova'da seçmenlere hitap etti. 

Tarihi bir değişimin arifesindeyiz diyen Başbakan Binali Yıldırım, Yalova'da toplanan kalabalığa, "Türkiye'yi büyük hedeflere taşımak için beraber yürümeye var mısınız" diyerek seslendi. 

'SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ HER DOĞAN İÇİN"

Yeni gelecek olan sistem için yapılan tek adam eleştirilerini de dile getiren Başbakan Binali Yıldırım, 'sistem değişikliği Erdoğan için değil her doğan için' dedi.

"VATANDAŞLARIMIZLA BULUŞMAMIZA ENGEL OLAMAYACAKSINIZ"

Almanya'da başlayan ve Hollanda'da da devam eden kriz ile ilgili olarak konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Bazı avrupa ülkeleri vatandaşlarımızla buluşmamızdan rahatsız oluyor, hayır kampanyasına destek veriyor" dedi. 

Başbakan Binali Yıldırım, "Ne yaparsanız yapın vatandaşlarımzla buluşmamıza asla engel olamayacaksınız" diye seslendi. 

Başbakan Yıldırım, "Dün Hollanda'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Sayan'a yapılan muamele asla kabul edilemez. Hollanda, bütün uluslararası diplomatik kuralları hiçe sayarak bakanımızın seyahat özgürlüğünü engellemiş ve ülkeyi terk etmeye zorlamıştır. Şunu herkes bilmelidir, Türkiye bunun cevabını en ağır şekilde verecektir ve bir daha ülkemize, vatandaşlarımıza karşı buna benzer aymaz hareketlerin olmaması için gereken neyse yapılacaktır." dedi.