BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,12
ALTIN 2.326,21
HABER /  GÜNCEL

Başak burcu Süper Mavi ay nasıl etkileyecek

Başak burcuna Süper ayın etkileri nasıl olacak. Astroloji uzmanı Demet Baltacı yorumladı. Mavi Ay olarak görünecek Süper dolanay burçları nasıl etkileyecek.

Abone ol

Mavi ay olarak görülecek Süper Dolunay Kova burcunda gerçekleşiyor peki başak burcunu nasıl etkileyecek? Asroloji uzmanı Demet Baltacı Süper ayın burçlara etkilerini ve başak burcuna neler getireceğini yorumladı.

Mavi renkte görünecek olan dolunay kova burcunda gerçekleşecek. Hava elementinin sabit nitelikli burcu Kova, özgür, sosyal, orijinal enerjisiyle geçmişten çok gelecekle ilgilidir. Bu nedenle kalıplaşmış değerlerin yıkılması, reformlar, devrimler, değişimler, projeler, umutlar, icatlar, bilim, teknoloji, uzay, astronomi, astroloji Kova burcunun konusudur. Son derece bireysel ve özgür enerjiler taşımasına rağmen grup faaliyetleri, organizasyonlar, toplumsal kavramlar da Kova ile bağlantılıdır. Tek tek bireylerde başlayan ve gruplar aracılığı ile büyük kitleleri etkileyen önemli değişimler Kova burcunu tanımlar. Aslan-Kova aksında yerleşen Ay ve Güneş, bireysel istekler, kişisel egolar, hırslar ile toplumsal kavramlar, kitlelerin menfaatleri arasında çekişmeler yaratabilir.

SÜPER DOLUNAY BAŞAK BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK
Dolunayda günlük yaşamınız ve çalışma koşularınızda değişimler meydana gelebilir. Yardım aldığınız kişiler ve yanınızda çalışan kişilerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Sağlığınız ve beslenme düzeninizle ilgili yeni uygulamalar gerekebilir. Diyete başlamak için uygun bir dönemdesiniz.

SÜPER AY BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK
Dolunay haritasında Akrep burcu yükseliyor. Dolunay haritanın üçüncü evinde gerçekleşecek. Üçüncü ev horoskopta yakın çevre ilişkileri, iletişim, eğitim, akrabalar, komşular, yolculuklar, ulaşım, trafik ile ilgili konuları öne çıkarıyor. Yönetici Satürn Akrep burcunda ve retro… Aslan burcundaki Jüpiter ve Başak burcundaki Regulus ile birleşen retro Venüs ile kare açı yapıyor. Yükselen Akrep krizler, dönüşümler, ölüm, yeniden doğum, finans, ortak paylaşımlarla ilgilidir. Kova dolunayını bu temalarla birlikte deneyimleyeceğiz.

Dolunayda Ay’ın ışığı bilinmeyen gizli kavramları aydınlatabilir, önemli farkındalıklar ortaya çıkarabilir. Dolunay öncesi ve sonrası birkaç gün olaylar hızlanabilir ve gündemimiz değişebilir. Yeniayda başlayan bazı girişimlerin sonuç verdiği, düşüncelerin olgunlaştığı bir dönemdir. Duygusal hassasiyetlerin artması, bedensel ve ruhsal hastalıkların artması mümkün.

DOLUNAYIN SAĞLIK ETKİLERİ NELER?
Kova burcu bedenimizde ayak bilekleri, baldırlar, dolaşım sistemi ve toplar damarları, varisleri yönetir. Aslan burcundaki Güneş ve Jüpiter kalp ve tansiyon sorunlarını da arttırabilir. Dolunay öncesi ve sonrası birkaç gün bu bölgeleri zorlamamak ve dinlenmek doğru olacaktır. Ailedeki olgun ve yaşlı kişilere özellikle dikkat etmek gerekebilir.

MAVİ DOLUNAYIN (SÜPER AY) ÜLKEMİZE ETKİSİ
Dolunay ülkemizin horoskopunun sekizinci evinde meydana gelecek. Bu evl ekonomi, finansal ilişkiler, bankalar, ölüm, miras, sigorta, vergi, yer altı, kanalizasyonlar, uluslararası borçlar ile ilgilidir. Dolunay derecesi TC horoskopunun ilerlemiş Güneş’i ile birleşiyor ve natal Güneş’e de kare yapıyor. Güneş ülke haritasında liderler, yöneticiler ile ilgilidir. Dolunay döneminde liderleri etkileyecek dönüşümler meydana gelebilir.

Aslan burcundaki Jüpiter ve Başak burcundaki retro Venüs Akrep burcundaki Satürn ile kare açı yapacak. Finans piyasalarında spekülatif hareketler artabilir. Bu dönemde maddi konulara temkinli yaklaşmalıyız ve risk almamalıyız.
KOVA BURCUNDAKİ SÜPER DOLUNAYIN BURÇLARA ETKİLERİ NELER?