BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.325,19
HABER /  DÜNYA

Barrios fiyat arttırıyor

Golcü transferi konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, ağırlığını Paraguaylı Barrios’a verirken, oyuncunun menajeri fiyat...

Abone ol

Golcü transferi konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Trabzonspor, ağırlığını Paraguaylı Barrios’a verirken, oyuncunun menajeri fiyat konusunda sürekli artışa gitmesi bordo-mavililerin keyfini kaçırıyor.
Yeni sezonda Malouda ve Basingwa gibi yıldız isimleri transfer ederek kadrosunu güçlendiren Trabzonspor gelecek sezonda beklentileri üst seviyeye çıkarmasının ardından forvet hattına da star oyuncu transfer etmek için yoğun bir çaba harcıyor. Lucas Barrios, Salomon Kalou, Kalu Uche, Papis Cisse gibi isimler görüşen Trabzonspor yönetiminin, golcü transferi konusundaki ağırlığını ise Paraguaylı Barrios’tan yana kullandığı ve bu oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.
Oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmelerde sürekli fiyatında artışa gitmesi bordo-mavililerin keyfini kaçırdı. Forvet oyuncunun Çin Kulübü ile yaşadığı sorunlardan öte menajerinin oyuncu üzerinde olan etkisi nedeniyle sürekli gündeme farklı istekleri getirmesi görüşmeleri tıkanma noktasına getirdi. Oyuncunun menejeri 3 Milyon Euro imza parası ve yıllık 3 Milyon Euro istemesi üzerine yapılan transfer pazarlıklarını sıkıntıya soktu. Borrios’un Trabzonspor ile yapacağı sözleşmenin 1 yıl olarak diretmesi bu transferde ayrı bir sorun olarak Karadeniz ekibinin gündemine gelirken, Trabzonspor’un kurmayları ise yıllık 2 Milyon 750 Bin Euro önerdiği ve bu rakamın üstüne çıkmayacağını oyuncuya iletti. Son teklifini oyuncuya sunan Trabzonspor beklemeye geçti.

PAŞA ERBAŞ TARAFTARA ÇAĞRIDA BULUNDU
Trabzonspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Paşa Erbaş, Dinamo Minsk ile oynayacakları rövanş karşılaşmasına tüm taraftarları davet etti. Yeni sezon öncesi tribünlerde ortaya koyacakları görüntünün çok önemli olduğunu vurgulayan Erbaş, Avni Aker’de çiftte bayram yaşamaya hazırlandıklarını belirtti.
UEFA Avrupa Ligi 3’nci Ön Eleme Turu’nda Belarus’un Dinama Minsk takımını deplasmanda 1-0 mağlup ederek avanatjlı bir skor elde eden Trabzonspor, taraftarı önünde ağırlayacağı rakibi karşısında galip gelerek bir üst tura çıkmanın planlarını yapıyor. Bordo-mavili taraftarlar ise Hüseyin Avni Aker’de takımlarını destekleyerek çiftte bayram yaşamaya hazırlanıyor. Zorlu maç öncesi biletlerin büyük bir kısmı ise tükenmiş durumda.
Trabzonspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Paşa Erbaş, Dinamo Minsk ile sahalarında oynayacakları maç öncesi bordo-mavili taraftarları Avni Aker’e davet etti. Spor Toto Süper Lig maçları yaklaştığı dönemde tribünlerde takımlarına verecekleri desteğin büyük bir önem taşıdığı belirterek,"Dinamo Minsk karşısında takımımızı desteklerek, kazanıp bir üst tura çıkan taraf olmak istiyoruz. Taraftarlar olarak bu konudaki bütün hazırlıklarımızı yaptık. Avni Aker’de çiftte bayram yaşamaya hazırlanıyoruz. Bu şölen kaçırılmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bütün taraftarlarımızı Avni Aker’e bekliyoruz" dedi.
(İHA)