BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  GÜNCEL

Baros Arap kulüplerinin gündeminde

Milan Baros sezon başında olduğu gibi yine Arap kulüplerinin gündemine geldi

Abone ol

Birçok Arap kulübünün Çek futbolcunun menajeriyle temasa geçerek Galatasaray'daki durumuyla ilgili bilgi aldığı ve ara transfer döneminde kadrolarına katmak için Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı iddia ediliyor

Galatasaray yönetiminin Milan Baros'la ilgili devre arasında gönderilmesi yönünde herhangi bir kararı olmadığı belirtilirken Çek futbolcuya resmi bir teklif gelmesi halinde son kararı teknik direktör Fatih Terim'in vereceği ifade edildi.

Çek milli takımında taraftarın tepkisi nedeniyle sıkıntı yaşayan Baros'un devre arasında gönderileceği yönünde basında çıkan haberler nedeniyle rahatsız olduğu ve teknik direktör Fatih Terim'le bu konuda bir görüşme yapmaya hazırlandığı vurgulandı. Baros'un Galatasaray'dan ayrılmak istemediği ve bunu tecrübeli teknik adama ileteceği öğrenildi.

Bu arada Galatasaray'da Bursaspor maçı hazırlıkları sürerken bir yandan yönetimin devre arası veya sezon sonunda yapılabilecek transferlerle ilgili çalışmalar yaptığı her mevki için genç, gelecek vaadeden birçok futbolcunun takibe alındığı belirtildi.