BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.489,48
HABER /  GÜNCEL

Bariyere çarpan otomobil üçe bölündü

3 kişinin içinde bulunduğu aşırı hızlı giden otomobil, başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu bariyerlere çarparak 3'e bölündü.

Abone ol

Bursa'da açık öğretim sınavına giden 2'si kardeş 3 gencin içinde bulunduğu aşırı hızlı giden otomobil, başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu bariyerlere çarparak 3'e bölündü. Kazada 3 genç de hayatını kaybetti.

Ölenlerin yakınları olay yerinde ve hastanede sinir krizi geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Kestel ilçesinde ikamet eden 20 yaşındaki Anadolu Üniversitesi öğrencisi Enis Kaya, babasının yeni aldığı otomobile aynı semtte oturan arkadaşı Murat Şimşek (20) ve ablası Arzu Şimşek'i de (22) yanına alarak Uludağ Üniversitesi'ndeki sınava gitmek için yola çıktı.

Sabah 08.00 sıralarında gençlerin içinde bulunduğu otomobil Polis Okulu Batçık Kavşağı'na gelmeden başka bir aracın sıkıştırması sonucu bariyerlere saplanarak elektrik direğine çarptı. Aşırı hızla seyreden otomobil kazadan sonra 3 parçaya ayrılırken Şimşek kardeşler olay yerinde hayatlarını kaybetti. Sürücü Enis Kaya ise ağır yaralı olarak ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.
Acı haberi alan Şimşek ve Kaya ailesinin fertleri olay yerine ve hastaneye koştu. Hastanede ölen sürücünün babası kendisini yerden yere atarken, polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Acı haber üzerine Şimşek ailesinin fertleri de sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlatırken, Honda Civic marka otomobili yeni alan Enis Kaya'yı babasının hızlı gitmemesi konusunda sabah saatlerinde uyardığı öğrenildi. Görgü tanıkları gençlerin bulunduğu otomobili başka bir aracın sıkıştırdığını ancak aracın 120 kilometre hızla seyrettiğini öne sürdü. Cumhuriyet Savcılığı ve polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.