BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.324,99

Barış Güler Kimdir?

Barış Güler İçişleri Bakanlığı yapan Muammer Güler'in oğlu. Barış Güler'in annesinin ismi Neval Güler. Bir kız kardeşi olan Barış Güler'in adı yolsuzluk operasyonu ve Reza Zarrab ile gündeme geldi. Barış Güler yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınınca babası Muammer Güler bakanlık görevinden istifa etmişti. Barış Güler iddiaya göre babasının içişleri bakanı olmasının getirdiği gücü kullanmış...

Barış Güler İçişleri Bakanlığı yapan Muammer Güler'in oğlu. Barış Güler'in annesinin ismi Neval Güler. Bir kız kardeşi olan Barış Güler'in adı yolsuzluk operasyonu ve Reza Zarrab ile gündeme geldi. Barış Güler yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınınca babası Muammer Güler bakanlık görevinden istifa etmişti. Barış Güler iddiaya göre babasının içişleri bakanı olmasının getirdiği gücü kullanmış Reza Zarrab ve şirketlerine ayrıcalık tanınması için rüşvet almıştı.

Barış Güler bir süre tutukluk kaldıktan sonra serbest kalınca ortadan kayboldu. Şirketleri ve serveti de babasını gücü gidince eridi. Son olarak geçen yıl iflas haberleri ile gazetelere yansıyan Barış Güler, Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketini kapattı. Barış Güler'in kapanan şirketlerinden alacaklılara kasım ayında çağrı yapıldı.
*Tasfiye halinde Bionet Endüstriyel Ürünleri Pazarlama ve Dış Ticaret Limited Şirketi
*BBS Turizm Eğitim Danışmanlık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
*Tasfiye halinde BBS Sigorta Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi
*Aşk Beslenme ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi
*Tasfiye halinde Innova Gayrimenkul Geliştirme Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi