BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
BİLİM - TEKNOLOJİ

Barbie de teknolojiye uydu, işte son hali

Yıllardır hayatımızda olan ve bugüne kadar pek de değişim geçirmeyen Barbie bebekler de teknolojiye ayak uydurdu.

New York Oyuncak Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkan yeni nesil Barbie bebekler bildiğiniz bebeklere benzemiyor! Ona dokunamıyorsunuz, çünkü o bir hologram!

Barbie bebekler de günümüz teknolojisinden üzerine düşeni aldı. Ancak bu bebeğe kimse dokunamıyor elbette; zira ilk kez bir oyuncak bebek olmanın ötesinde Barbie artık hologramın içinde kendine yer bulmuş durumda. Barbie'nin diğer oyuncaklardan da elbette pek çok farkı var. Öncelikle Barbie bu kez oyuncak olmanın ötesinde çocukların asistanı mantığıyla çalışıyor.

4 inç'lik büyüklükte olan hologramda Barbie dans ediyor, sorularınızı cevaplıyor. Örneğin 'İstanbul'da bugün hava nasıl' sorusunu Barbie'ye yönelttiğinizde o da diğer dijital asistanlar gibi hızlıca bu sorunuzun yanıtını veriyor. Hatırlatıcı olarak da kullanılabilen ve programlarınızı saati geldiğinde size bildiren hologram Barbie'nin görünümünü, giysilerini de değiştirmeniz mümkün; böylece yeni bir Barbie oyuncak almanız da gerekmiyor!

WiFi'a bağlı olarak çalışan yeni nesil Barbie'nin sizi dinlemeye başlaması için 'Hello Barbie' komutunu iletmeniz gerekiyor.

Sitene Ekle
Etiketler