BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,98
ALTIN 2.418,18
HABER /  MAGAZİN

Barbaros'u tekbirlerle dövmüşler

Modacı Şansal, Taksim'de bir grup tarafından dövüldü. Fotoğraflarını Twitter'da paylaşan Şansal, saldırıyı anlattı

Abone ol

Önceki gece Taksim'de saldırıya uğrayan Barbaros Şansal başına gelenleri anlattı. 

' 12 saniyede vücudumun çeşitli bölgelerine, yüzüm de dahil olmak üzere 15 tekme darbesi aldım'

Tekbir sesleri eşliğinde dövüldüğünü söyleyen Şansal, kendisini döven kişilerin "yazdıkların ve yaptıklarının hesabını vereceksin" dediğini dile getirdi.

PALTOMA YAPIŞIP BENİ YERE DEVİRDİLER

BARBAROS ŞANSAL'I FENA DÖVDÜLER
EKRANDA "gay olduğunu" açıklayan modacı Barbaros Şansal gece yarısı saldırıya uğradı.

Şansal Taksim Ayaspaşa'da uğradığı saldırıyı siyasi olarak nitelendirirken, tedavisinin ardından gittiği Karaköy Polis Karakolu'nda şikayetçi olarak ifade verdi.

HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Modacı Şansal, Odatv yazarı sanatçı Güvenç Dağüstün’e olayı şöyle anlattı:

-“Erol Köse’yle yaptığımız canlı yayından sonra bir yere uğradım. Taksim Meydanı’ndan bir kaşarlı tost ve bir ayran alıp ticari bir taksiyle evime gelmek üzereydim. 4:30 sularında İnönü Caddesi’ndeki, Odatv’nin eski adresi olan bölgede arabadan indim. Anahtarla kapıyı açarken, sol yanımdan dönen, sağdan gelen iki karaltıdan bir tanesi, anahtar kapı deliğindeyken “Tekbir” diye paltoma yapışıp bana vurarak yere devirdi.

İkinci şahıs da suratıma ilk tekme geldiğinde “Yaptıkların ve yazdıklarından dolayı yaşamayı hak etmiyorsun” dedi ve seri olarak tekmelenmeye başladım. Özellikle yüzüme vurulmaya çalışılıyordu.

Bağırmaya başladım. 12 saniye sürmüş güvenlik kayıtlarından izlediğimiz görüntülere göre. 12 saniyede vücudumun çeşitli bölgelerine, yüzüm de dahil olmak üzere 15 tekme darbesi aldım. O sırada yanımda çöp kamyonuyla süpüren bir çöpçü de vardı kapının önünde. İki kişi park yerine koşarak kaçarken çöpçü kamyona binerek olay yerinden ayrıldı.

DARPLA GASPLA OLACAK İŞ DEĞİL BUNLAR

4:38’de 155’i arayarak acil yardım istedim ve bina sakinlerini uyandırdım. Daha sonra olay yerine intikal eden emniyet görevlileri ile birlikte İlkyardım Hastanesi’ne nakledildim. Oradaki konsültasyondan ve rehabilitasyondan sonra Karaköy Karakolu’na giderek ifademi verdim. Sabaha karşı 6:30’da da sosyal paylaşım sitesinde tepkimi dile getirerek resimleri internete yükledim.

Cinayet masası, siyasi şube, organize şube, bütün birimler yardımcı olmak için çalışıyorlar, sağ olsunlar. Kınıyorum çünkü darpla, gaspla olacak işler değil bunlar.

Her kim hedef şaşırtmak ya da beni hedef yapmak için böyle stratejilere, böyle cürüme müracaat ediyorsa, daha beterini karşılık olarak hukuktan alacaktır. İstanbul Emniyet Müdürü’nün de devrede olduğunu bu organizasyonla bu adamların ortaya çıkmasını ve neden yaptıklarını kamuoyuna anlatmalarını diliyorum”