BIST 8.972
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,26
HABER /  GÜNCEL

Barbaros Şansal'ın gözaltı oyunu tutmadı!

Direniş eylemlerine desteğiyle tanınan ve dün gözaltına alındığını duyuranmodacı Barbaros Şansal, evine döndüğünü Twitter üzerinden açıkladı ancak...

Abone ol

Ünlü modacı Barbaros Şansal'dan dün geceden bu yana haber alınamıyordu. Halk TV'de telefonla katıldığı programdan sonra evinden sivil polisler tarafından alındığı iddia edilen Şansal ile ilgili resmi bir kayıta ulaşılamaması sosyal medyayı da birbirine kattı

Barbaros Şansal'ın Emniyet'te de kaydının olmadığının söylenmesi, sevenleri arasında uzun süre panik yaşanmasına sebep olmuştu. Haberin detayları bugün ortaya çıktı. Meğer Barbaros Şansal karakola gitmemiş, aksine onu evinden Zeynep S. adında bir kadın almış.

Kafalarda pek çok şüphe oluşturan olayın detayları bugün şöyle gelişti.

SAĞLIKLI AMA UYKUSUZ EVİME ULAŞTIM

Hakkında gözaltı ve kaçırılma iddiaları bulunun Şansal bu sabah saatlerinde yazdığı tweet'te "Karakola uğradım, ifade verdim. Şikayetçi değilim" dedi. Sağlıklı bir şekilde evine ulaştığını belirten Şansal, "Uykusuzum ama sorun yok" tweeti attı.

"BENİ KAÇIRDILAR"

Odatv yazarı Güvenç Dağüstün'ün görüştüğü Şansal, dün gece evine gelen 3 kişinin kendisini sivil polis diye tanıtarak arabaya bindirdiklerini ancak arabada söz konusu kişilerin polis olmadığını anladığını söyledi. Şansal şunları söyledi: "Beni arabaya bindirdikten sonra Pirinçli Köyü'ne götürdüler. Sabaha kadar orada tuttular. Kötü muamelede bulunmadılar. Sadece konuştular. Ancak ne söylediklerini şimdi konuşmak istemiyorum. Döndüğümde Sarıyer Polis Karakolu'na giderek ifade verdim ve şikayetçi olmadığımı söyledim.

Dağüstün'ün kendisi için özel ekip kurulduğunu söylemesi üzerine Şansal şunları söyledi: "Yol boyunca 30 tane çevirmeden geçtik. Hiçbirinde sorun yaşanmadı, rahatça geçtiler. Benim evim yerim belli. İsteseler bulurlardı." dedi.


İŞTE ŞANSAL'IN O TWEETLERİ 

screen-shot-2013-08-04-at-2.10.48-pm.png
screen-shot-2013-08-04-at-2.10.54-pm.png
screen-shot-2013-08-04-at-2.11.00-pm.png 

CANLI YAYINDAN SONRA YOKOLDU

Barbaros Şansal, dün akşam Halk TV’nin canlı yayına telefonla bağlandı. Polisin Taksim’de uyguladığı şiddeti canlı yayında aktaran Şansal, konuşmasını bitirdikten sonra telefonu kapattı.

Reklam arasında Halk TV spikeri Lale Özan Arslan’a mesaj gönderen Barbaros Şansal ”Kapımda polisler var, sanırım gözaltına alacaklar” dedi. Barbaros Şansal’ın bu sözlerinin ardından, Halk TV spikeri Lale Özan Arslan’la bağlantısı koptu. Şansal’ın gözaltına alındığı belirtildi.

Barbaros Şansal’ın gözaltına alındığı yakın arkadaşı sanatçı Güvenç Dağüstün tarafından da açıklanmıştı

BOMBA BUGÜN PATLADI

Ancak bugün Barbaros Şansal'ın yazdığı twitlerdeki tutarsız sözler, kafaları birkez daha karıştırdı. Dün gece evinden gözaltına alındığını söyleşen Şansal bu sabah ise "Karakola uğrayıp ifade verdim, şikayetçi değilim" deyince şüphe oluştu.

O şüphe de twitter'daki bir mesaj ile cevabını buldu. Şansal'ı yakından takip eden bazı okurlar, "Dün gece sen karakola alınmadın. Aksine, Mithatpaşa Apartmanı'ndan seni Zeynep S adında bir kadın aldı." dedi.

Şansal tepkilere cevap vermedi. Şansıl'ın evinden bir kadınla beraber çıkarken mobese kayıtlarına takıldığı belirtiliyor.

ekran-resmi-2013-08-04,-15.02.30.png

harun_kolcak_6015.jpg