BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.410,52
HABER /  MAGAZİN

Barbaros Şansal'ı AK Partililer mi dövdü?

Taksim'de tekbirlerle dövülen modacı Barbaros Şansal yaşadığı saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Beyoğlu’ndaki evinin önünde 2 kişinin saldırısına uğrayan ünlü modacı Barbaros Şansal, saldırganların hâlâ yakalanamadıklarını söyledi.

Şansal, AK Parti çevresinden birçok kişinin kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunduğunu belirterek, “Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı’nın eşi arayıp, geçmiş olsun dileklerini iletti” dedi.

Beyoğlu Gümüşsuyu’nda bulunan evine gireceği sırada, gece saatlerinde kimliği belirsiz 2 kişi tarafından feci şekilde darp edilen ünlü modacı Barbaros Şansal, saldırganların izlerinin hâlâ bulunamadığını söyledi. Barbaros Şansal, saldırganların bulunamadığını belirterek, “Kolay kolay yakalanacağını düşünmüyoruz. Civardaki baz istasyonlarının işletme firmalarına savcılık yazı yazdı. O gün ben Taksim İlk Yardım Hastanesi’ne götürülmüştüm. Oradan 15 liralık haciz ücreti geldi. Şuana kadar tek gelişme o” diye konuştu.

Şüphelendiği kimselerin olmadığını ifade eden ünlü modacı Şansal, “Ben hiç tehdit almıyorum. Ama sosyal paylaşım sitelerinde yapılan hakaretler ciddiye alınacak şeyler değil. Orada zaten herkes birbirine hakaret ediyor. Olayın olduğu süreçte başka insanlar da vardı. Umarım çözülür ama çözüleceği konusunda çok ümitli değilim” dedi.

BUNUN AK PARTİ KAYNAKLI OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM

Basında yer alan "tekbir eşliğinde ünlü modacıya saldıranların AK Parti çevresinden olabileceği" iddialarını yalanlayan Şansal, şunları söyledi:

“Daha öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin gençlik kollarından sosyal paylaşım siteleri üzerinden şahsıma yazılan resim montajları, hakaretlerden dolayı da biraz bunlar kaynaklanıyor. Beriki, öteki değil de, gelin hepimiz beriki diyelim. Kavga, şiddet olmasın. Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı’nın eşi arayıp, geçmiş olsun dileklerini sekreterime iletti. Benim AK Parti’de milletvekili olsun, gazeteci olsun, bakan olsun çok ahbaplarım var. Bunun AK Parti kaynaklı olacağını da düşünmüyorum. Saadet Partisi’nden bile arayıp geçmiş olsun diyenler var.”