BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  MAGAZİN

Barbaros Şansal siyasete giriyor!

Ünlü modacı Barbaros Şansal önümüzdeki seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini açıkladı

Abone ol

Kendisini 'Terzi yamağı' olarak tanımlayan ve sert çıkışlarıyla gündemde olan  ünlü modacı Barbaros Şansal, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Şansal, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olmaya hazırlanıyor.

İstanbul 2. bölgeden bağımsız milletvekili adayı olmak isteyen Şansal, ' Neden Atatürk'ün çocukları çiçekli pantolonlarıyla Meclis'e girmesinler ki' diye soruyor.

ZENGİN KADINLARA GÜVENCE SATIYORUM

Yeni Asır Gazetesi'nden Sırma Güven'e konuşan Şansal, 'Hangi kesimden insanlardır sizin müşterileriniz?'

Ben hayatımı elli yaşın üstünde, vücudu deforme olmuş, zengin ve kocası tarafından aldatılan kadınlara servis, kalite ve güvence satarak kazanıyorum. Öyle stilize elbiseler değildir bizimkiler. Genç kadına ne giydirsen gider; çuval giydir yakışır. Mesleğin sırrı deforme bir vücudu formda gösterebilmektir. Ayrıca bizim diktiğimiz kıyafetler evladiyelik olurlar. Geçen sene bir hanımda turkuaz bir elbise gördüm. Yaklaştım hanımın yanına "bu kıyafetiniz nerden" diye sordum. "Annemin elbisesi" dedi. Meğerse Yıldırım Bey otuz beş sene evvel annesine dikmiş.

ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARI ÇİÇEKLİ PANTOLONLA MECLİS'E GİRSİN

Üniversiteye gelen öğrencilerin gittikçe apolitikleştiğini ileri süren Şansal, üniversitede verdiği dersleri de bırakacağını söylüyor. 'Siyasete girmeyi hiç düşündünüz mü?' sorusuna işe şöyle cevap veridi;

"Artık çoğunluktan çok çoğulculuğa yönelik demokrasileri tartışmamız gerek. Ben önümüzdeki genel seçimlerde 2. bölgeden bağımsız adaylığımı koymayı düşünüyorum. Neden Atatürk'ün çocukları çiçekli pantolonlarıyla Meclis'e girmesinler ki? Biraz aykırılığa ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum."

İZMİRLİ VE İSTANBULLU KADINLARIN BİRBİRİNE NEFRETİ

Barbaros Şansal'ın İzmir'le ilgili sözleri de oldukça dikkat çekiciydi:

" İzmir'i çok severim. İzmir'de çok dostum ve çok müşterim var. Bir kadın İzmir'e hangi kentten gelirse gelsin kabul görür ve benimsenir ama bir tek İstanbulluysa nefret edilir. İstanbullu kadınların İzmirli kadınlara, İzmirlilerin de İstanbullu kadınlara hep bir garezi vardır. Sebebi ise bence birinin güzelliği diğerinin de özelliği diyeyim."